5 strande i Abu Dhabi

- der er værd at opleve

Solsikre Abu Dhabi byder på dejlige hvide sandstrande, fint turkisblåt vand med behagelige vandtemperaturer hele året rundt! Slap af med en bog i solstolen, prøv at windsurfe eller hvorfor ikke snorkle og oplev dyrelivet under overfladen i det krystalklare vand i Den Persiske Golf. I Abu Dhabi fungerer mange af de større strandhoteller som "strandklubber", hvor du kan betale for et dagskort og adgang til deres strandfaciliteter.

Saadiyat Beach

1. Saadiyat Public Beach

Længes du efter turkis krystalklart vand og en dejlig hvid sandstrand? Så anbefaler vi, at du besøger Saadiyat Public Beach under din ferie i Abu Dhabi. Stranden er velegnet både til dem, der ønsker total afslapning i solstolen med en god bog og til dem, der ønsker lidt mere fart og vind, hvor der tilbydes sjove aktiviteter som sejlads og windsurfing. Træbroer fører badende over klitterne til stranden, dette er en af ​​flere tiltag for at beskytte den truede havskildpadde, der årligt lægger sine æg her.

2. Soul Beach

På Saadiyat Island finder du en af ​​de absolut fineste strande i Abu Dhabi, her kan du nyde den magiske pudderhvide sandstrand, der strækker sig omkring en kilometer langs øens kyst. Har du lyst til noget at spise eller drikke, er der masser af hyggelige spisesteder tæt på stranden, hvor du kan sætte dig til frokost eller en forfriskende drik.

Corniche beach, Abu Dhabi

3. Corniche Beach

Corniche beach ligger kun et stenkast fra Abu Dhabis travle gader og er mere end bare en fantastisk hvid sandstrand med dejligt turkisblåt vand. Her kan du også nyde en enestående udsigt over Abu Dhabis mægtige skyline. Du kan også slentre langs den lange og dejlige strandpromenade, eller hvorfor ikke slå dig ned på en af ​​de nærliggende restauranter. Nogle dele af Corniche Beach er private og tilhører forskellige hoteller, såsom Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche, som ligger direkte op til stranden.

4. Nurai Island

En kort sejltur fra Saadiyat Island er den smukke og måske mest eksklusive stranddestination på Zaya Nurai Island, som byder på Instagram-venlige strande og miljøer. Et besøg på denne paradisø skal være på din bucket list og her kan du købe et dagskort og bruge hele dagen. Her kan du slappe af i solstolen eller hvorfor ikke snorkle i det krystalklare turkise vand og for de aktive tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter såsom kajaksejlads og SUP.

5. Al Bateen Beach

Hvis du kan lide mere end bare at slappe af i solstolen, byder Al Bateen Beach på mange sjove strandaktiviteter. Her kan du spille volleyball eller prøve nogle vandsportsaktiviteter såsom SUP eller kajaksejlads, perfekt for hele familien! I modsætning til mange andre strande er der heller ingen entré for at besøge stranden og bliver du sulten er der flere foodtrucks ved siden af ​​stranden.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Abu Dhabi, find og book en rejse til Abu Dhabi eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Abu Dhabi

Her finder du vores bedste rejsetips til solrige Abu Dhabi, som udover shopping i høj klasse også byder på smukke strande, fantastiske seværdigheder og meget mere.

Se alle vores rejsetips for Abu Dhabi

Abu Dhabi - Direkte fra København

  • Supermoderne metropol
  • Henrivende shopping
  • Direkte fly med Etihad Airways
Læs mere om Abu Dhabi

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her