Morgen i Hoi An, Vietnam

Spændende byer i Vietnam

Vietnam byder på flere spændende byer at opdage, hvor alt fra spændende seværdigheder, smukke strande, god mad og anderledes oplevelser venter. Læs mere om hvad du kan finde her!

Saigon skyline Saigon skyline

Dalat - Asiens Paris

Når vietnameserne tager på ferie, er destinationen ofte Dalat. På et frodigt plateau indrammet af bjerge ligger denne smukke by, som byder på magiske naturscenerier: dale indlejret i tåge, krystalklare søer, bjerge og floder, charmerende træhuse og rismarker i terrasselignende formationer. Vietnamesiske brude og gomme valfarter til denne by, som har fået tilnavnet "Asiens Paris". Dalat er omtrent halvvejs mellem Nha Trang og Phan Thiet og nås nemmest med bus eller bil. Kontakt din rejseleder for booking og mere information.

De to-hjulede byer

Saigon eller Hô Chi Minh City, som det også er kendt, er motorcykel- og knallertby nummer 1. Uanset hvornår på dagen eller hvor du er i byen, er der masser af disse to-hjulede køretøjer, og kampen om pladsen er hård! Hver centimeter bruges. Det er en oplevelse i sig selv bare at stå og observere, hvordan de sniger sig ind og ud mellem hinanden med millimeterpræcision, i en gigantisk labyrint, og holder trafikken i gang. Skal du krydse gaden, skal du gå med hastige skridt uden at stoppe. Held og lykke!

Byrundtur og Cu chi-tunneler

Saigon er en by med en farverig historie, og man kan tydeligt se, hvordan de forskellige kulturer har sat deres præg på landet. For at komme tættere på byens fortid kan du besøge de berømte og berygtede Cu Chi-tunneler, som i høj grad var medvirkende til Vietcongs sejr over først franskmændene og siden amerikanerne. Et andet sted, der er værd at tjekke ud, er krigsmuseet, hvor Vietnamkrigens blodige virkelighed visualiseres.

Da Nang

Hvis du vil opleve en hemmelig perle, så rejs til Da Nang. Her nyder du billige priser, gode surfmuligheder og smukke strande så langt øjet rækker. Et stykke væk fra Da Nang finder du også de smukke Marmorbjerge som er en samling af fem bakker i Ngũ Hành Sơn, syd for Da Nang. Her er der flere templer, spændende grotter og masser af smukke udsigter.

Sanddyner i Mui Ne, Vietnam De vilde sanddyner i Mui Ne

Postkortlandskabet Mui Ne

Besøg Mui Ne og tag en magisk rejse gennem byens postkortlandskab. Maleriske fiskerbåde, rød-hvide sanddyner og blomsterrige omgivelser er en del af denne tur, som også inkluderer et stop ved et smukt vandfald. Afslut dagen med en kokosnød i hånden og en storslået solnedgang på nethinden.

På opdagelsesrejse i Phan Thiet

Indånd atmosfæren af ​​det lokale hverdagsliv med alle dets eksotiske dufte og fremmede miljøer. Besøg fiskerihavnen, hvor de farverige fiskerbåde er. Fiskertemplet, hvor man beder om en god fangst, er et oplagt stop. Beboerne i Phan Thiet er stolte af deres skole, hvor Ho Chi Minh selv var lærer. I hans minde er der oprettet et lille museum i tilknytning til skolen. På markedet får vi et indblik i vareudvalget og en chance for at komme tæt på lokalbefolkningen. Phan Thiets mest berømte forretning, Nuoc Mam fiskesaucefabrik, kan også være et besøg værd.

Hvor peberet gror i Phu Quoc

Phu Quocs vigtigste indtægtskilde, bortset fra turisme, er peberavl. Øens klima og geologiske forhold er ideelle til peber. Takket være Phu Quocs plantager er Vietnam i dag verdens største producent og eksportør af sort peber. Ønsker du at se nærmere på processen, arrangeres ture til nærliggende plantager. Ud for Phu Quocs vestkyst er et interessant projekt i gang: produktionen af ​​perler. Ægte perler er svære at få fat i, så naturen får en hjælpende hånd gennem såkaldte perlefarme. Hvis du er interesseret i at se, hvordan processen forløber, kan du besøge sådan en gård. Ellers kan man købe perler i hovedstaden Doung Dong, men pas på kopier! Der er også en filial i Saigon på Le Than Ton St.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Vietnam, find og book en rejse til Vietnam eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Vietnam

Hvad er de vigtigste seværdigheder, og hvor er de bedste strande? Her har vi samlet alle vores bedste tips til din rejse til Vietnam!

Se alle vores rejsetips til Vietnam

Vietnam

  • Vidunderlige palmestrande
  • Spændende historie
  • Stor gæstfrihed
Læs mere om Vietnam

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her