Smukke Golden bridge i Vietnam

Seværdigheder i Vietnam

Vietnam byder på mange oplevelser ud over det sædvanlige. Udvid din horisont ved at indtage landets smukke steder, betagende og eksotiske landskaber og mystiske buddhistiske templer. Her kan du læse mere om, hvad der er at opleve!

Liggende Buddha i Vietnam

De røde sanddyner

I kort afstand fra Mui Né Village ligger de farverige sanddyner, som med tiden er blevet områdets kendetegn. De stærke farver står i flot kontrast til hinanden, og blot synet af dynerne gør dig glad. Hvis du har lyst til en tur ned ad sandbakken, er lokale børn klar til at udleje en lille kælk. Pas på!

Taku Mountain

Med en fantastisk udsigt over Phan Thiet-landskabet findes Vietnams største liggende Buddha og byder pilgrimme velkommen, der søger gode råd og vejledning i livet. Udover gratis rådgivning får du et godt indblik i buddhismens filosofi. I nærheden ligger også en frugthave med en af ​​Asiens mest populære frugter: dragefrugten. Kontakt din rejseleder for mere information.

Vietnams højeste fyrtårn

Ca. 40 km sydøst for Mui Né ligger Vietnams højeste fyrtårn, Ke Ga. Vejen dertil er en malerisk oplevelse og en sand fornøjelse, der gør dig i godt humør. En lille båd tager dig det sidste stykke ud til fyrtårnet, der står majestætisk i sin ensomhed på den lille ø.

Golden Bridge i Vietnam

En populær attraktion i Vietnam er Den Gyldne Bro, en 150 meter lang bro nær Da Nang. Broen er til for fodgængere, der skal fra svævebanestationen til de smukke haver, som er den egentlige turistattraktion. Det, der gør broen spektakulær, er ikke kun den smukke udsigt, men de gigantiske hænder, der giver illusionen af ​​at holde broen oppe.

Smukt vandfald

I Phu Quoc regner det en del, hvilket har skabt flere smukke vandfald rundt om på øen. Ca. syv kilometer sydøst for Duong Dong på vej til Ham Ninh, ligger et af de mest interessante: Suoi Tranh Falls. For en lille sum får du mulighed for at svømme i det smukkeste, klareste og reneste vand Moder Jord kan tilbyde, alt imens du nyder de smukke orkideer rundt omkring. Glem ikke at besøge den nærliggende flagermusgrotte! Tip: Den ca. 10-15 minutters vandretur til vandfaldet foregår bedst i et par komfortable sko.

Spirituelle ånderum

Ca. 80 procent af den vietnamesiske befolkning er buddhister. Overalt i landet ser man buddhistiske templer og statuer af Buddha. Et af de mest imponerende eksempler kan ses i Nha Trang. Long Son Pagoda ligger tæt på banegården. Fra tempelgården har du en fantastisk udsigt over området. Mens du er her, bør du dog ikke gå glip af at få et glimt af Ponagar Towers. Disse storslåede bygninger blev skabt af det mytiske Cham-folk og siges at være bygget omkring 780 f.Kr. Tårnene i Nha Trang er de bedst bevarede af deres art i Vietnam. Begge seværdigheder er åbne dagligt 07.00-18.00.

Dinh Cau-klippen

Denne ejendommelige klippe kan findes ved mundingen af ​​Duong Dong-floden. Den tilhørende bygning fungerer dels som fyrtårn, dels som buddhistisk tempel. Mange lokale fiskere kommer her for at bede om fiskelykke og beskyttelse til søs. Ved Tet (vietnamesisk nytår) valfarter øboere her for at fejre. Andre interessante templer på øen omfatter Sung Hung Co To Pagoda, Su Muon Pagoda og Nguyen Trung Truc Temple i den nordlige del af øen.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Vietnam, find og book en rejse til Vietnam eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Vietnam

Hvad er de vigtigste seværdigheder, og hvor er de bedste strande? Her har vi samlet alle vores bedste tips til din rejse til Vietnam!

Se alle vores rejsetips til Vietnam

Vietnam

  • Vidunderlige palmestrande
  • Spændende historie
  • Stor gæstfrihed
Læs mere om Vietnam

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her