San Francisco

  • • En by med europæisk karakter
  • • Oplev Golden Gate, Alcatraz og Fishermans Wharf
  • • OBS! Du rejser til San Francisco på egen hånd

San Francisco er en af de smukkeste byer i USA. Byen er meget bakket, og gaderne er visse steder meget stejle. San Francisco har en europæisk karakter, og tempoet er lidt mere roligt her end i mange andre amerikanske storbyer. Tag gerne en sporvogn op ad de stejle bakker for at se de viktorianske rækkehuses klassiske arkitektur. Hvis man vælger at rejse til San Francisco, får man se en lidt anderledes side af USA at se.Fakta om San Francisco

Valuta

Valutaen i USA hedder US Dollar (USD). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut. Dansk valuta giver generelt en lavere kurs ved veksling i USA.

Restauranter

San Francisco har restauranter for enhver smag og ethvert budget. Fastfood er billigt, men hvis du vil spise på en fin restaurant, er det betydeligt dyrere. I USA lægger man ca. 15% i drikkepenge.

Transfer

San Francisco International Airport ligger ca. 13 km syd for byen. Fra lufthavnen kan du tage ind til city med hurtigtog eller bus.

Strande

Vandet bliver sjældent varmt i San Francisco. Men strandene er stadig fine og velbesøgte. De mest kendte er Ocean Beach, Baker Beach, Crissy Field, Rodeo Beach m.fl.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 15°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 17°c
maj 18°c
jun 20°c
jul 20°c
aug 20°c
sep 21°c
okt 21°c
nov 18°c
dec 14°c

Andre byer Californien

Los Angeles

Velkommen til Los Angeles - drømmenes og mulighedernes by. Der er få steder i verden, der kan sammenlignes med LA’s evige stjerneglans. Her venter drømmenes fabrik Hollywood, luksuriøse Beverly Hills, shoppinggaden Rodeo Drive og meget andet. Med det uendelige udbud af seværdigheder og underholdning bør en rejse til Los Angeles helt klart være et punkt på din bucketlist over rejsemål.