Cyber Monday er snart tilbage...

Cyber Monday på apollorejser.dk

I 2024 er det Cyber Monday mandag den 2. december. Apollo startede med Cyber Monday i Sverige i 2018. Her kunne feriehungrende svenskere benytte lejligheden til at booke vinterture til alt fra Hurghada til udvalgte rejsemål på De Kanariske Øer til rigtig gode priser. I 2021 kan vores trofaste kunder også nyde godt af de ekstra gode Cyber Monday tilbud på skønne rejser. Så tjek her på Cyber Mandag 2021, for at se de særlige tilbud. Du kan også timelde dig vores nyhedsbrev her, hvis du ikke vil gå glip af de gode tilbud.

 

Om Cyber Monday

Cyber Monday er et forholdsvis nyt fænomen, der opstod i de tidlige 2000'ere og kom til Danmark omkring 2010. Dagen ses som en start på julehandelen på Internettet og finder sted den første mandag efter Thanksgiving. Fænomenet er det største i USA, men findes i flere lande, f.eks. I England, hvor det kaldes Maniac Monday.


Flere tilbud & tips

Se vores tilbud, se alle nyhederne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
Cyber Week hos Apollo Rejser