Certificeret yogalæreruddannelse - 200h Yoga teacher training

Tilmelding åben! Bliv certificeret yogalærer! I samarbejde med Satwik School of Yoga tilbyder vi komplet yogalæreruddannelse på 200 timer certificeret af Yoga Alliance. En tryg og stabil uddannelse med erfarne og vidende undervisere, hvor du får mulighed for at udvikle dig selv og dine evner og derefter arbejde som yogalærer.

Den udformede undervisningsplan blander vismændenes traditionelle lære, med moderne videnskabelige perspektiver. Kombinationen af dette vil hjælpe praktikanterne til at opnå en uovertruffen oplevelse af personlig udvikling og yogisk oplevelse. Når du er færdig, vil du være kvalificeret til at registrere dig hos Yoga Alliance som en RYT 200, hvilket giver dig en globalt anerkendt uddannelse.

Riyas Babu, den anerkendte indiske yogamester med stor international undervisningserfaring, vil lede programmet, som vil have fokus på yogafilosofi og meditationspraksis.


Dette indgår i uddannelsen

 • Asana (Hatha, Ashtanga og Yin), sekvensering, justering og justering, undervisningspraksis, mantralæring og anatomi
 • Filosofi: Forskellige filosofier om hinduisme, Yoga Sutra, Grundlæggende om Buddhisme, Meditation, Videnskab og Spiritualitet, Grundlæggende om Ayurveda
 • Praktiske studier: Pranayama, Meditation, Asana-klasser, Undervisningspraksis, Tilpasning og tilpasning og Mantralæring, Kriyas og Bandhas

Fordele ved denne uddannelse:

 • Særligt fokus på filosofi og historie
 • Integrerer Ayurveda i pensummet
 • Fuldt drevet af erfarne indiske lærere
 • Specielt designet vegetariske måltider
 • Rolig, vild og magisk beliggenhed i Europa, La Pared Fuerteventura
 • Mulighed for at integrere surfing
 • Fremtidig mulighed for at samarbejde med os, da vi arbejder tæt sammen med vores elever

Hvem kan deltage i denne uddannelse?

Dette er en uddannelse for dig, der ønsker at tage din yogapraksis til næste niveau og uddanne dig til yogalærer for på sigt at kunne undervise andre i yoga.

Vær opmærksom på at undervisningen foregår på engelsk, du skal derfor kunne snakke og forstå engelsk. 


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

For at deltage på denne 200-timers uddannelse på fire uger skal du tilmelde dig denne rejse. Tilmeld dig ved at udfylde bookingformularen, som du klikker dig frem til her på siden i det blå felt ”tilmeld dig rejsen”. Du vil modtage din endelige booking 2–5 hverdage efter du har udfyldt formularen. 

Ugernes program

Uge 1:

07.30 Morgenmeditation og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Morgenmad

11.30 Yogafilosofi

13.30 Frokost

14.00 Mantralæring

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (Alternative dage)

18.00 Aftenmeditation

19.00 Aftensmad

20.30 Chanting (alternative dage)

 

Uge 2:

07.30 Morgenmeditation

08.30 Ashtanga vinyasa

10.00 Yogafilosofi

13.30 Frokost

14,00 Anatomi, justering og justering

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (Alternative dage)

18.00 Aftenmeditation

19.00 Aftensmad

20.00 Chanting (alternative dage)

 

Uge 3

07.30 Morgenmeditation og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Morgenmad

11.30 Undervisningsteknikker og almindelig praksis

13.30 Frokost

14.00 Undervisningspraksis

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (Alternative dage)

18.00 Aftenmeditation

19.00 Aftensmad

20.30 Chanting (alternative dage)

 

Uge 4

07.30 Morgenmeditation og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Morgenmad

11.30 Kriyas og Bandhas

13.30 Frokost

14.00 Undervisningspraksis

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (Alternative dage)

18.00 Aftenmeditation

19.00 Aftensmad

20.30 Chanting (alternative dage)

 

En dag hver uge vil der være en fridag, så du kan udforske hotellet og dets øvrige sportstilbud, eller tage på udflugt.

Information om uddannelsen

Pris fra: 21.998,-

Dato: 5. januar-2. februar 2024

Hotel: La Pared - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København, Billund

Dette indgår i rejsen:           

 • Yoga retreat 200-hour
 • Fly tur/retur
 • Mad ombord på flyet
 • Bagage 20 kg + håndbagage
 • Transfer tur/retur
 • Værelse i delt dobbelværelse*
 • Helpension (morgen- middag- og aftenbuffet) 
 • Hotel & træningsresort i topklasse

*Rejser du alene tilkommer der enkeltværelsestillæg på 2000,- pr. uge (8000,- i alt). 

Tilmeld dig rejsen

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne


 

Riyas Babu har en dyb passion og viden om de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og instrueret i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu lever af, og underviser i yoga - og han er god til det! Ritas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har desuden arbejdet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Riyas Babu er også grundlæggeren af ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar er en indsigtsfuld instruktør med en stor passion for yogaøvelser. Han har trænet under forskellige mestre i Indien over ti år og begyndte at dele sin egen viden for 5 år siden. Sujeesh har en alsidig undervisningsstil udviklet ved at blande forskellige stilarter af asana-praksis såvel som Kalari og vejrtrækning. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har stærke interpersonelle og kommunikationsevner og har 5 års undervisningserfaring med internationale studerende på forskellige skoler i Indien.

Han er certificeret lærer med Yoga alliance og har såvel grundlæggende viden om ayurveda, som han deler i sine sessioner, der passer til alle niveauer af elever.

Mahendra Ji er født og opvokset i Etah (U.P.), en by tæt på Shankasya (nu Shakisha), et populært buddhistisk sted, fik Mahendra Ji opfordring til yoga under sin skolegang på Gautam Buddha Inter College.

Mahendra Ji brød op fra de oprindelige planer om at afslutte eksamen og videreføre familievirksomheden, og forlod herefter hjemmet og rejste til Haridwar for at reagere på sit kald. Han forblev under skyggen af ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, hvor han afsluttede Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Kort efter tog han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans tilbøjelighed til at specialisere sig i Ayurveda bragte ham til at gennemføre et 6 måneders certifikatkursus i Ayurveda.

Efter at have afsluttet uddannelse erhvervede han emblemet for anerkendelse og ægthed ved at kvalificere sig til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017.

Lige siden juli 2016 har Mahendra Ji været aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiserede emner omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma.

Med hans egne ord: ’En dråbe erfaring og følelse er bedre end hundrede teoriord.’

Kailash er en talentfuld vegansk indisk kok og erfaren yogalærer, med en passion for at bruge urter og krydderier til at skabe lækre og sunde plantebaserede måltider. Kailash startede med at praktisere yoga i en alder af 11 og har siden besøgt mange ashrams over hele Indien, hvor han har fået en dyb forståelse af yogafilosofien og dens forbindelse til en ordentlig kost. I 2014 gennemførte han en 200-timers yogalæreruddannelse på Sivananda Ashram i Neyyardam, Kerala, og dimitterede fra Advanced Yoga Teacher Training Course med 300 timers træning. Denne omfattende baggrund i yoga har formet Kailashs tilgang til madlavning, da han mener, at en nærende kost er afgørende for fysisk og mentalt velvære.


Kailash har stor erfaring som kok, efter at have arbejdet på adskillige yogafestivaler og retreats i Indien, med speciale i vegansk og satwic køkken. Han har også afholdt workshops om rå veganisme.
Kailash's viden om forskellige stilarter af indisk madlavning er omfattende, og han er dygtig til at bruge en række urter og krydderier til at skabe unikke og smagfulde retter. Han stræber efter at skabe opskrifter, der appellerer til en bred vifte af smag og præferencer.
På retreatet vil han bidrage med sin ekspertise inden for vegansk og satwic køkken, samt omfattende viden om yogafilosofi, for at skabe nærende og lækre måltider til deltagerne. Hans passion for sund, smagfuld madlavning, kombineret med hans dedikation til yogaundervisning, gør ham til en fremragende tilføjelse til retreatet.


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas