Yoga & Meditation Retreat with Indian Yoga Teachers

NYHED! I samarbejde med Satwik School of Yoga (Indien) tilbyder vi retreats på La Pared - powered by Playitas. Under vejledning af yogaguruen Riyas Babu får du mulighed for en uges fri fra alle hverdagens krav og behov. Deltag i et 100-timers yoga-retreat for at forynge din krop og sjæl i varme og smukke behagelige omgivelser.


Om retreaten

Denne uges lange helbredende ferie, der drives af erfarne indiske yogalærere, er designet til at hjælpe deltagerne med at integrere yoga viden i deres daglige liv. På daglig basis vil vi praktisere traditionel Hatha yoga eller Ashtanga Yoga, der vil omfatte vejrtrækning, Asana (fysisk praksis) samt meditation. Der vil være mulighed for at se nærmere på de filosofiske aspekter af yoga under de ugentlige workshops, hvis du ønsker at gøre denne læringsmulighed til at forstå yoga som mere end en fysisk praksis.

Vores Yin-undervisning om aftenen vil fokusere på at genoprette og berolige både krop og sind. Der vil være mulighed for at lave yoga og meditation på stranden for virkelig at få mest muligt ud af den smukke natur, der omgiver dig.

Folk med alle konditionsniveauer er velkomne til dette retreat. Nogle af de kendte fordele ved yoga inkluderer reduktion af kropssmerter, øget fleksibilitet og styrke og følelsesmæssig regulering.


Sådan ser en dag ud

7.30 Meditation og Pranayama 

8.00 Traditionel Hatha Yoga eller Ashtanga (90 minutters dynamisk træning)

9.30 Morgenmad

11.30 Yoga Chats (3 dage om ugen, lær om yoga og fordele)

13.00 Middagsmad (Frugtfad og økologisk te)

16.00 Yin Yoga (60 minutter)

17.00 Meditation (30 minutter)

19.00 Aftensmad

En dag laver vi strandyoga og meditation (tidsplanen er foreløbig og kan ændre sig).


Fordele ved at deltage på yoga retreat

 • Afslappende og forfriskende
 • En lærerig oplevelse for livet
 • En chance for at komme væk fra hverdagens stress og jag
 • Solrige steder som booster din D-vitamin
 • Afstressende og foryngende
 • Sind og krop balance
 • Helbredende ferie

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

For at deltage på denne 100-timers retreat skal du tilmelde dig denne yoga retreat-rejse. Tilmeld dig rejsen ved at udfylde bookingformularen, som du klikker dig frem til her på siden i det blå felt ”tilmeld dig rejsen”. Du vil modtage din endelige booking 2–5 hverdage efter du har udfyldt formularen. Vær opmærksom på at undervisningen foregår på engelsk, du skal derfor kunne snakke og forstå engelsk. 

Information om ugen

Pris fra: 14.998,-

Dato: 19. jan - 2. feb 2024  

Hotel: La Pared - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København, Billund

Dette indgår i rejsen:

 • Yoga retreat 100-hour
 • Fly tur/retur
 • Mad ombord på flyet
 • Bagage 20 kg + håndbagage
 • Transfer tur/retur
 • Værelse i delt dobbeltværelse*
 • Helpension (morgen- middag- og aftenbuffet)
 • Hotel & træningsresort i topklasse

*Rejser du alene betales der enkeltværelsestillæg på 2.000,- pr. uge

Tilmeld dig rejsen

Kontakt: sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne på rejsen


 

Riyas Babu har en dyb passion og viden om de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og instrueret i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu lever af, og underviser i yoga - og han er god til det! Ritas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har desuden arbejdet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Riyas Babu er også grundlæggeren af ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar er en indsigtsfuld instruktør med en stor passion for yogaøvelser. Han har trænet under forskellige mestre i Indien over ti år og begyndte at dele sin egen viden for 5 år siden. Sujeesh har en alsidig undervisningsstil udviklet ved at blande forskellige stilarter af asana-praksis såvel som Kalari og vejrtrækning. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har stærke interpersonelle og kommunikationsevner og har 5 års undervisningserfaring med internationale studerende på forskellige skoler i Indien.

Han er certificeret lærer med Yoga alliance og har såvel grundlæggende viden om ayurveda, som han deler i sine sessioner, der passer til alle niveauer af elever.

Mahendra Ji er født og opvokset i Etah (U.P.), en by tæt på Shankasya (nu Shakisha), et populært buddhistisk sted, fik Mahendra Ji opfordring til yoga under sin skolegang på Gautam Buddha Inter College.

Mahendra Ji brød op fra de oprindelige planer om at afslutte eksamen og videreføre familievirksomheden, og forlod herefter hjemmet og rejste til Haridwar for at reagere på sit kald. Han forblev under skyggen af ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, hvor han afsluttede Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Kort efter tog han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans tilbøjelighed til at specialisere sig i Ayurveda bragte ham til at gennemføre et 6 måneders certifikatkursus i Ayurveda.

Efter at have afsluttet uddannelse erhvervede han emblemet for anerkendelse og ægthed ved at kvalificere sig til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Lige siden juli 2016 har Mahendra Ji været aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiserede emner omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma.

Med hans egne ord: ’En dråbe erfaring og følelse er bedre end hundrede teoriord.’

Kailash er en talentfuld vegansk indisk kok og erfaren yogalærer, med en passion for at bruge urter og krydderier til at skabe lækre og sunde plantebaserede måltider. Kailash startede med at praktisere yoga i en alder af 11 og har siden besøgt mange ashrams over hele Indien, hvor han har fået en dyb forståelse af yogafilosofien og dens forbindelse til en ordentlig kost. I 2014 gennemførte han en 200-timers yogalæreruddannelse på Sivananda Ashram i Neyyardam, Kerala, og dimitterede fra Advanced Yoga Teacher Training Course med 300 timers træning. Denne omfattende baggrund i yoga har formet Kailashs tilgang til madlavning, da han mener, at en nærende kost er afgørende for fysisk og mentalt velvære.


Kailash har stor erfaring som kok, efter at have arbejdet på adskillige yogafestivaler og retreats i Indien, med speciale i vegansk og satwic køkken. Han har også afholdt workshops om rå veganisme.
Kailash's viden om forskellige stilarter af indisk madlavning er omfattende, og han er dygtig til at bruge en række urter og krydderier til at skabe unikke og smagfulde retter. Han stræber efter at skabe opskrifter, der appellerer til en bred vifte af smag og præferencer.
På retreatet vil han bidrage med sin ekspertise inden for vegansk og satwic køkken, samt omfattende viden om yogafilosofi, for at skabe nærende og lækre måltider til deltagerne. Hans passion for sund, smagfuld madlavning, kombineret med hans dedikation til yogaundervisning, gør ham til en fremragende tilføjelse til retreatet.


Om hotellerne


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas