Satwik School of Yoga

Vil du tage din yoga til det næste niveau? Indiske Riyas Babu er en meget populær og erfaren yogalærer, som arrangerer både yogalæreruddannelser og yogaretreats i samarbejde med Apollo Sports. Herunder kan du finde rejserne sammen med den indiske yogaguru Riyas Babu.

 

Uanset om du er interesseret i at tage på et afslappende yogaretreat for at genoplade batterierne eller lære mere om yoga for at kunne undervise andre, er Rias Babu en utrolig dygtig og inspirerende yogalærer, som vil hjælpe dig med at udvikle dig i din egen yoga, uanset hvor du er i din rejse. På yogarejserne får du mulighed for, at udvikle dig inden for yoga, men samtidig også deltage i det du ønsker fra det ordinære sportsprogram på sportshotellerne, nyde klimaet, god mad og godt selskab. Læs mere om de forskellige rejser og book din næste yogarejse allerede i dag!

Riyas Babu har en dyb passion og viden om de forskellige aspekter inden for yogaudøvelse. Han har undervist og instrueret i mange lande verden over og har næsten 20 års erfaring inden for yogalivet. Riyas Babu lever og ånder for yoga, og han er god til det! Riyas har også arbejdet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing'. Riyas Babu er også grundlægger af "The Varkala International Yoga Festival" samt driver til dagligt Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.

Følg Riyas 'Satwik School of Yoga' på Instagram @satwikschoolofyoga