Apollo Sports Senior SOLO

Har du lyst til at prøve at rejse på en aktiv ferie på egen hånd? Dette er den ultimative SOLO-rejse for dig! Du får her mulighed for at rejse alene, men alligevel ikke ensom, da du helt sikkert kommer til at møde nye venner og nye bekendtskaber fra Danmark. Vores altid glade og erfarne senior instruktør, Henrik Andersen, er med som gruppeleder og instruktør på denne rejse, og du kan helt sikkert god glæde dig allerede nu!

I løbet af en uge kan du nyde mange forskellige former for træning, afslapning og festligheder, kombineret med god mad og drikke. Vi har noget for enhver smag, samt træningsniveau, og du vælger helt selv hvad du har lyst til at deltage i, samt hvor meget du har lyst til at deltage i. Ugen er specifikt målrettet til aktive seniorer og er til dig, som ønsker at rejse med ligesindede danskere. 

Følg med når vi rejser afsted til vores Apollo Sports powered by Playitas-hoteller og få en god oplevelse du sent vil glemme.


Hvad er Apollo Sports Senior SOLO 50+? 

Med Apollos koncept, Apollo Sports Senior SOLO 50+, har det aldrig været nemmere og sjovere at rejse afsted på egen hånd. Undgå at gå på kompromis med dine ledige uger, valg af destinationer og dagsplaner - book en SOLO-rejse og bestem selv. Rejs alene – men ikke ensom! I løbet af særlige udvalgte uger vil vores Apollo Sports hoteller blive omdannet til hoteller med fokus på rejsende, som rejser på egen hånd. Oplev en træningstur fyldt med sjov træning, og med aktiviteter for alle singlerejsende, der gerne vil rejse og møde nye træningsvenner. Du vælger selvfølgelig selv hvad du har lyst til at deltage i, men mulighederne er mange, lige fra morgenyoga, til bobler ved poolen, eller banko om aftenen. Vores Senior SOLO-rejser henvender sig til dig, som er 50+. 


Program for ugen

Der findes intet fast program for vores SOLO-rejser, da alle uger er forskellige. Vi tilpasser programmet og justerer det alt efter antal deltagere og det specifikke hotel. Du vil hver dag på programmet, altid kunne finde forskellige former for træning fra morgen til aften. Herudover vil der også være sociale arrangementer og festligheder. Det er helt op til dig selv, hvor meget du ønsker at deltage på de forskellige ting, hvad enten det er træning eller sociale stunder.


Hvem kan deltage?

Træn, nyd livet ved poolen, spis godt, mød nye venner, tag på picnic i solnedgangen og få vidunderlig inspiration og oplevelser. Denne singelrejse er velegnet til alle som rejser på egen hånd, og her rejser du med andre fra hele Danmark – i SOLOugen behøver du aldrig at føle dig alene.


Hvordan booker jeg?

Klik på det blå bookinglink og udfyld den særlige tilmeldingsformular.


Bo på vores powered by Playitas-hotel

Vores Apollo Sports - powered by Playitas-hoteller tilbyder et spækket udvalg af sport og aktiviteter, samt en god beliggenhed med smuk udsigt over havet. Omgivelserne er perfekte til vandreture, løb og cykling. Alle træningsfaciliteter er indenfor gåafstand og der findes mange gruppetræningspas og forskellige aktiviteter at vælge imellem, for dem som har lyst. Der er gode muligheder for afslapning i SOLO-ugen, og der arrangeres desuden sociale festligheder, for de som har lyst til dette. Der er mulighed for at komme på en SOLO-rejse til forskellige destinationer og på forskellige datoer. Skulle vi få mange tilmeldte, vil der komme en ekstra instruktør på. Udover at følge ugens program, er der rig mulighed for at prøve forskellige træning af på vores sportshoteller. Du kan blandt andet prøve trænings med vores gæsteinstruktører i den pågældende uge, se på vores træningskalender hvem der besøger hotellet, i lige netop den SOLO Senior uge, som du skal rejse med på. 

Pris fra 7.498,- 

Dato & Hotel:

10.-17. september 2023, Levante - powered by Playitas. Afrejse fra Billund og København. 8.498,- UDSOLGT*

26. januar-2. februar 2024, Playitas Resort. Afrejse fra Billund og København. 10.498,- 

1.-8. april 2024, La Pared - powered by Playitas. Afrejse fra Billund og København. 10.498,-

3.-10. juni 2024Sivota retreat - powered by Playitas. Afrejse fra Billund og København. 10.898,-

18.-25. august 2024Levante - powered by Playitas. Afrejse fra Billund og København. 10.898,-

Begrænset antal pladser!

Dette indgår:

  • Charterfly
  • Indchecket bagage
  • Transfer tur/retur
  • Privat værelse (enkeltværelse)
  • Halvpension (morgen- og aftenbuffet)
  • Skræddersyet træningsprogram
  • Regelmæssige aktiviteter på hoteller

Tilmeld dig i januar 2024

Tilmeld dig i april 2024

Tilmeld dig i juni 2024

Tilmeld dig august 2024

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Henrik Andersen

Om Henrik Andersen

Henrik er en meget erfaren instruktør, eller som Henrik selv siger: Jeg er en træningsarrangør, som gerne vil have, at folk får glæde af træningen. Du kan ikke præstere, hvis du ikke er i det rigtige humør, men hvis du er, er der ingen grænser for, hvad du kan udrette. Selvom Henrik er en elendig sanger, synger han ofte i sine timer. Henrik er altid aktiv i sine timer, for man kan ikke sige til nogen, at de skal gøre noget, som man ikke selv kan. Henrik er dygtig til gode danske klassikere og vil sørge for, at denne senior sports solo uge, bliver ud over din sædvanlige rejse! 


Om hotellerne

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vores Apollo Sports-hotel Aqua Vista - powered by Playitas tilbydes alt, hvad du kan ønske dig af en komplet sol- og træningsferie hvor sundhed og velvære er i fokus. På hotellet er der flere nybyggede træningsområder samt et stort fitnesscenter med alt indenfor det nyeste udstyr. Du kan deltage i holdtræning hver dag, træne din serv på tennisbanen, spille padeltennis eller udfordre dig selv sammen med andre i vores crossfitbox.

Læs mere om Aqua Vista - powered by Playitas