Strand på Cozumel i Mexico

Mexicos bedste strande

Mexicos drømmelignende strande har kendetegnene som kridhvidt, finkornet sand, turkisblåt vand og svajende palmer. Paradisstrandene i Tulum, Playa del Carmen og Isla Holbox er blot et par eksempler på, hvor du kan nyde afslappende dage på din ferie.

Strand i Tulum, Mexico - rejsetips på Apollo.dk

Verdens smukkeste strand?

Ja, mange verdensrejsende hævder faktisk, at Paraíso stranden i Tulum er den smukkeste, de har set. Kridhvidt sand og klart blåt vand gør det til en vidunderlig destination, som er et besøg værd. Sæt dig i en hængekøje mellem to palmer, og bare nyd at være på ferie! Det er nemt og bekvemt at komme hertil på egen hånd.

Sand mellem tæerne på Mamitas

Mamitas er en af de fineste strande i Playa del Carmen. Der er også en populær strandbar af samme navn. Der arrangeres ofte festivaler og koncerter på Mamitas, og stemningen er god både dag og nat.

Isla Holbox

En typisk lille caribisk ø med en helt afslappet atmosfære. Her er gaderne hvide af sand, og der er langt mellem bilerne. I stedet ser du måske en flamingo eller en pelikan. Øen ligger nordvest for Cancún, og du kan komme hertil med fly fra Cancún eller Playa del Carmen eller med båd fra Cancún.

Strand i Playa del Carmen, Mexico

Turistbyen Cancún

Cancún blev grundlagt så sent som i 1970 og er siden vokset til en af de mest populære turistdestinationer i verden. Den såkaldte hotelzone i Cancún sammenlignes ofte med Miami i Florida, og ligesom Miami byder byen på en helt fantastisk kridhvid sandstrand og turkisblåt vand.

Speedbåd til paradis

Isla Contoy er en lille uspoleret paradisø udenfor kysten nord for Cancún med et rigt dyreliv. Hvis du er interesseret i fugle, bør du helt sikkert tage hertil, for øen er fuld af fascinerende fugle og farver. Med en speedbåd kan du også besøge naboøen Isla Mujeres.
 


Tips og inspiration

Vælg mellem mange forskellige rejsemål og storbyer!

Eksotiske rejsemål!

Book en eksotisk rejse med Apollo! Rejs fx til Maldiverne, Mauritius eller Seychellerne. Vælg mellem masser af muligheder!

Storbyferier og rejser med rutefly

Find en billig storbyferie med Apollo, og tag pakkerejsegarantien med i kufferten når du booker hotel og fly med os.

Billige flybilletter

Se de billige flybilletter til hele verden fra alle afrejselufthavne i Danmark. Over 300 flyselskaber med økonomi-, business- eller 1. klasse.