Snorkling i krystalklart vand på Maldiverne

Snorkling og dykning

på Maldiverne

Maldiverne er drømmedestinationen for alle, som elsker undervandseventyr. Her venter krystalklart vand, smukke koralrev, farverige fisk og spændende havdyr at udforske. 

Hvorfor skal man dykke og snorkle på Maldiverne?

  1. Et af verdens rigeste og mest varierede undervandsmiljøer
  2. Krystalklart og varmt vand året rundt
  3. Mange let tilgængelige dykker- og snorkelsteder samt flere arrangerede bådture

Dykning og snorkling på Maldiverne er fantastisk og en oplevelse ud over det sædvanlige! Her venter varmt og krystalklart vand og en rig undervands fauna. De bedste koralrev findes hovedsageligt i de centrale og sydlige atoller, såsom Ari Atoll, Baa Atoll og Vaavu Atoll. Her kan du se alt fra farverige fisk og skildpadder til delfiner. Der er masser af dykker- og snorkelsteder, der er let tilgængelige fra kysten eller via arrangerede bådture. Udover at opleve Maldivernes fantastiske undervandsverden, kan man også slappe af på de smukke øer og nyde den tropiske sol og hvide sandstrande.


Snorkling direkte ved hotellet

Her kan du snorkle lige ved hotellet! Mange øer på Maldiverne har såkaldte husrev, der skaber en beskyttet lagune, hvor man kan svømme og snorkle. Revet fungerer som en barriere, der beskytter øen mod strømme og storme. På Maldiverne er husrevet en vigtig del af økosystemet og bidrager til at bevare den unikke undervandsverden.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Maldiverne, find og book en rejse til Maldiverne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Maldiverne

Her finder du vores bedste tips til dykning og snorkling på Maldiverne og andre ting, du ikke må gå glip af under din ferie!

Se alle rejsetips til Maldiverne

Maldiverne

  • Forførende strande
  • Farvestrålende koraller
  • Turkisblåt vand
Læs mere om Maldiverne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her