Surfing på Bali

Yoga og surfing på Bali

Smukke Bali er kendt som et sted med plads til rekreation og fysisk aktivitet. Her kan du meditere, dyrke yoga og surfe - det er lige så normalt som at spise tzatziki på en græsk ø. Vil du prøve nogle af disse aktiviteter på din rejse til Bali? Se vores tips her!

Balis bedste bølger

Med sine lange strande og store bølger er Bali kendt som et sandt surferparadis. Hvilken del der er den bedste på Bali, er der dog meget delte meninger omkring. Men her kommer lidt tips:

Surf på Kuta Beach

For dem der vil lære at surfe, så er Kuta perfekt., Det siges, at Kuta Beach var den første surfstrand på hele Bali. Bølgerne er rolige, og derfor passer de perfekt til nybegyndere. Langs stranden er der flere surfcentre, hvor du kan få hjælp til at leje surfbræt og instruktør. Nær Kuta ligger Seminyak, som også er et perfekt sted for dig, der skal ud og surfe for første gang.

Canggu - for den rutinerede

Bohemiske Canggu ligger kun ca. 30 minutter fra Kuta. Her finder du den kendte surfstrand Echo Beach, hvor både proffer og nybegyndere bruger dagen på bølgerne.

Mægtige bølger i Uluwatu 

De mest mægtige bølger finder du i Uluwatu. Her er bølgerne store og kraftfulde. Uluwatu har også flere strande - Suluban Beach og Bingin Beach er kendte for deres gode bølger. Perfekt til erfarne surfere.

Yogastudios på Bali

Det er nemt at komme fra by til by på Bali, men vil du slappe ekstra af, så kan du finde et yogastudio tæt på dit hotel. Der er populære studios i fire af vores områder på Bali: Sanur: Power Of Now Oasis. Nusa Dua: The Temple Lodge. Kuta: Yoga 108 Bali. Jimbaran: Balangan Yoga and Love.

Yoga_på_Bali

Yogamekkaet Ubud

Ubud har de senere år udviklet sig til Balis største yogaby. Her er også en masse cafeer og restauranter med raw food og andet sundt mad. Der er yogasteder, som passer til alle typer yogier. Prøv et hold eller to i et studio eller und dig en nat på et yogaretreat. En af vores favoritter er The Yoga Barn, som har 11 hold pr. dag. Og du kan deltage, når det passer dig!

Bali Spirit Festival 

Er du vild med yoga, dans, meditation og healing, så skal du tage til Bali, når der er BaliSpirit Festival i Ubud. Festivalen er oftest i slutningen af marts, og her venter et par skønne dage med yogakurser, seminarer, healing og musik.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Bali, find og book en rejse til Bali eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Bali

Her finder du vores bedste tips til de fineste strande, bedste naturoplevelser, lækre eksotiske smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Bali

Bali

  • Spændende kultur og natur
  • Surf, dyk og bad
  • En frodig paradis-ø
Læs mere om Bali

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her