Smuk strand ved solnedgang på Bali

Rejsemål på Bali

Hvilken del af Bali passer dig bedst? Er du til forlystelsesliv og shopping, eller er du mere til smukke strande og snorkling? Vi hjælper dig med at at vælge, hvor du skal bo.

Kuta Bali

Kuta

Kuta i det nordvestlige Bali er øens største turiststed og et perfekt sted for dem, der ønsker en varieret ferie. I Kuta er der flere fantastiske sandstrande, god surfing, shoppingmuligheder, skønne restauranter og et rigt forlystelsesliv.

Kuta – byen som aldrig sover
De fleste vælger at rejse til Kuta, og det er et godt valg for dem, der ønsker masser af aktiviteter under deres ferie. Kuta Beach er den strand på Bali, der har flest strandaktiviteter, og surfere nyder det også her. I Kuta kan du også finde de bedste tilbud på souvenirs, tøj, kunsthåndværk og meget mere.

Tuban kaldes området midt i byen, som er et mere stille sted, hvor man i ro og mag kan gå ned til stranden og det mere intense surfliv. Det rolige område Jimbaran ligger lige uden for Kuta og byder på områdets bedste strande. Besøg de prisvenlige fiskerestauranter, der ligger helt nede ved vandkanten.

Strande nær Kuta
Ikke langt fra tempofyldte Kuta på Balis sydkyst ligger Legian, som nærmest er fusioneret med Kuta. Legian Beach byder på det samme brede udvalg af restauranter og butikker, selvom atmosfæren er roligere og mere eksklusiv her med mange boutiquehoteller. Fra den fine strand kan du nyde atmosfæriske solnedgange. Lidt længere mod nord ligger Seminyak, som er den mest trendy del af Bali. Her er stille og roligt, men du kan stadig nyde gode restauranter og shoppe i eksklusive butikker.

Nusa Dua

Nusa Dua

Lyder luksus, strandliv og afslapning som en god kombination? Så vil du helt sikkert hygge dig i Nusa Dua. Nusa Dua er bygget som et stort resort med femstjernede hoteller, smukke parker, golfbaner og måske Balis bedste strand.

Dejlige Nusa Dua Beach
Nusa Dua er bedst kendt for sin smukke strand med dejligt hvidt sand. Her kan du også nyde windsurfing, vandski og jetski-ture. Nusa Dua er også et populært sted at surfe. Her bliver bølgerne nogle gange meget store – perfekt til at fange bølgerne! De bedste bølger til surfing er mellem november og marts.

Få kilometer fra Nusa Dua Beach ligger Geger Beach – en strand, der normalt beskrives som Balis skjulte paradis.

Forlystelser og shopping i Nusa Dua
Hvis du væk fra resortet i Nusa Dua for en stund, er der masser af underholdning. Shoppinggaden Jalan Pantai Mengiat har noget for enhver smag. Gaden er 1,5 kilometer lang og fyldt med kunstbutikker, små butikker og barer. I det gigantiske indkøbscenter Bali Collection i Nusa Dua er der butikker af enhver art og flere restauranter med underholdning. Hvis du vil købe lidt af Bali hjem, skal du besøge Padi Art Market, hvor der sælges skønhedsprodukter, smykker og kunsthåndværk.

Sanur Bali

Sanur

En rejse til Sanur på Bali er særligt velegnet til dem, der vil tage det roligt og opleve det ægte Bali med dets traditionelle markeder og smukke strande.

Den rolige ferieby Sanur, nord for Nusa Dua på Balis sydøstlige side, har en dejlig afslappet atmosfære. Selvom afslapning kommer først, behøver du ikke gå glip af noget på ferien – strandpromenaden er fyldt med et godt udvalg af restauranter, barer og butikker. Inde i byen finder du også små håndværksbutikker.

Børnevenlige Sanur Beach
Sanur er en populær destination blandt familier med børn – den palmeklædte strand er lavvandet og beskyttet mod dønninger af et snorkelvenligt koralrev. At den er en halv kilometer lang gør ikke sagen værre – her er masser af svømmehygge for både store og små. For et mere aktivt strandliv kan du snorkle ved koralrevet eller dyrke vandsport som surfing og kitesurfing.

Udflugter fra Sanur
Fra Sanur kan du nemt tage båden over til de kridhvide strande på den lille ø Lembongan. Med speedbåd tager det en halv time, så kan du bruge hele dagen på at svømme, snorkle og surfe i det krystalklare vand. De naturskønne Gili-øer, med Gili Trawangan i spidsen, er en anden populær destination lidt længere væk.

Mere shopping og forlystelser i Kuta
Nattelivet i Sanur er roligt og foregår hovedsageligt ved små barer og restauranter. Vil du have mere at vælge imellem, både hvad angår shopping og natteliv, anbefaler vi at tage en taxa til Kuta, som er Balis største turiststed. Taxaturen tager omkring 20 minutter, og som de fleste ting på Bali er det billigere end derhjemme.

Tanjung Benoa

Tanjung Benoa

Tanjung Benoa, som grænser til Nusa Dua, var engang en sovende fiskerby, men er med tiden blevet til en charmerende område med luksuriøse hoteller, private villaer, fine skaldyrsrestauranter, caféer og masser af vandsport langs stranden.

Snorkling og dykning
I den hyggelige havn ligger traditionelle fiskerbåde side om side med luksusyachter, og ud for kysten ligger et koralrev, der byder på en fantastisk variation af farverige fisk. Her er det nemt at komme på en snorkeltur. I området er der også flere dykkercentre, hvor du kan booke dykkerture eller leje udstyr.

Shopping i Tanjung Benoa
I Tanjung Benoa er der udover hotelbutikkerne en række mindre butikker, hvor du kan købe tøj, læder, boligudstyr, sølvsmykker, surfudstyr og lokalt kunsthåndværk. Du finder et større udvalg af shopping i Kuta, Ubud og Denpasar. Priserne på Bali er lave, og det bliver selvfølgelig endnu billigere, hvis du prutter om prisen.

Jimbaran

Jimbaran

Jimbaran er destinationen for den sande feinschmecker. Jimbaran ligger syd for Kuta og er kendt for sine fine strande. Her er der en lang strand med hvidt finkornet sand. Vandet her er roligt at svømme i og er særdeles velegnet til børn. I Jimbaran er det nemt bare at være, og aftenerne tilbringes på stranden med den smukke solnedgang som kulisse.

Frisk fisk og skaldyr i Jimbaran
Maden på Bali består ofte af smukke farver og gode smage. I Jimbaran er der flere muligheder for at nyde det lokale køkken. Tidligt om morgenen kan du besøge fiskemarkedet i Jimbara Bay, hvor der grilles frisk fisk på stedet. Langs stranden er der også flere forskellige restauranter, hvor du kan nyde solnedgangen om aftenen.

Udflugter fra Jimbaran
Du rejser til Jimbaran for at nyde fred og ro. Her er ingen stress - kun ferievarme. Vil du se mere af Bali i løbet af ferien, er du tæt på meget fra Jimbaran. Balis mest berømte tempel, Uluwatu, ligger i nærheden, og det luksuriøse feriested Nusa Dua med øens største shoppingcenter er ca. 15 minutter væk.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Bali, find og book en rejse til Bali eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Bali

Her finder du vores bedste tips til de fineste strande, bedste naturoplevelser, lækre eksotiske smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Bali

Bali

  • Spændende kultur og natur
  • Surf, dyk og bad
  • En frodig paradis-ø
Læs mere om Bali

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her