Smukke omgivelser i Ubud, Bali

Oplevelser på Bali

Oplev Ubud, Balis kulturelle hjerte, tag til de fantastiske Giliøer, eller oplev det alternative Bali - Canggu.

Oplev Ubud

Ubud er Asiens yogacentrum og Balis kulturelle hjerte. Her kommer alle slags turister – lige fra backpackers til gourmeter. Byen er omgivet af regnskov og rismarker, mens du inde i centrum kan finde et rigt restaurantudvalg og shopping. Mange tager til Ubud for at for at finde det mere ægte Bali med fokus på den balinesiske kulturarv. Det er her, du skal tage til for at gå på museer og gallerier samt shoppe souvenirs af traditionel karakter.

Tips til Ubud centrum

For dig som er ude efter unikke souvenirs til gode priser er Ubuds kunstmarked – Pasar Seni Ubud – et must. Markedet har åben dagligt og ligger centralt mod det kongelige palads, som også er et besøg værd. Hvis du vil se mere af den lokale kulturhistorie, så besøg Puri Lukisan-muséet, som er Balis ældste kunstmuseum. Her vises balinesisk kunst og træsnedkeri, og her er meget at opleve indenfor historie og den hinduistiske mytologi. Hvis du behøver en rolig oase efter Ubuds mylder, så er et tip at besøge Saraswati-templet, hvor du kan se ud over lotus-dammen og gå rundt i tempelområdet..

Udenfor Ubud

Det bedste af Ubud ligger i udkanten af byen. Gå langs Campuhan Ridge Walk med udsigt over rismarker eller besøg vandtemplet Tirta Empul, hvor balinesiske hinduister valfarter hertil for rituelle indslag. 30 minutter udenfor Ubud ligger det velbesøgte Tegenungan-vandfald, der ligger ved udkanten af en regnskov i frodige omgivelser. Du kan svømme her, men vær forsigtig med strømme i vandet.

Gå barfodet langs strandene på Giliøerne

Giliøerne er en øgruppe med tre øer. Her er du egentlig udenfor Bali, da Giliøerne tilhører øen Lombok, der sejler flere både hertil fra Bali. Fra Candi Dasa tager det ca. 15 min. at tage en taxi til havnen i Padang Bai, hvorfra bådene sejler til øerne. Gili Trawangan er den største og mest besøgte ø. Her tager du til for stedets boheme strandliv og afslappede atmosfære uden trafik. Et tip er at leje en cykel, du kan cykle hele øen rundt på blot 40 minutter. Gili Air er backpackernes favorit, og det er også øen, som er perfekt til dykning og snorkling. Vælg den mindste ø Gili Meno hvis du ønsker ro og en relativ øde strand.

Alternative Canggu

Ca.30 minutter nord for Kuta ligger byen Canggu, hvor rismarker møder sort lavastrand. Her tager du til for at opleve det lidt mere alternative Bali, med god surfing, hippe juicebarer og en international stemning. Det er her, du kan få en gratis tatovering, hvis du bestiller mad på Tacos and Tattoos eller spis god økologisk mad på en af byens farverige caféer. Afslut dagen med en drink i solnedgangen på Sand Bar med stranden som dansegulv.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Bali, find og book en rejse til Bali eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Bali

Her finder du vores bedste tips til de fineste strande, bedste naturoplevelser, lækre eksotiske smagsoplevelser og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Bali

Bali

  • Spændende kultur og natur
  • Surf, dyk og bad
  • En frodig paradis-ø
Læs mere om Bali

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her