Strande på Paros

Strande på Paros

Parikias strande

I det centrale Paros (Parikia) er der to strande: Livadia Beach, Argos Beach og Kalakonas Beach. Strandene er populære bare for deres beliggenhed, for finere strande findes andre steder i Paros.

Parasporos Beach er en anden strand nær Parikia. Syd for byen venter en stor strand, der er forholdsvis lavvandet og nogle gange lidt stenet. I nærheden ligger også Pounta Beach, med en lidt pænere strand og mere tempofyldt atmosfære.

Strande nær Naoussa 

Hvis du leder efter en rolig og lavvandet strand i Paros, er Monastiri Beach stedet at tage hen. Ca. 15 minutter med båd fra Paros venter turkisblåt, klart vand og fint sand. Den ene side af stranden består af klipper. Parasoller og solstole kan lejes, og der findes en strandrestaurant, hvis du bliver sulten. Rundt om hjørnet fra Monastiri Beach ligger Kolimbitres Beach, som er mere stenet, men ellers har det samme, dejlige vand.

Santa Maria Beach tager måske prisen som en af ​​Paros' dyreste, når det kommer til leje af solstol og parasol, men den er meget velorganiseret og smuk. Vandet er krystalklart og sandet er helt gyldent.

Pipéri Beach er så tæt på, som du kan komme til Naoussa by - 50 meter. Den lille bystrand er god nok for dem, der bare vil køle af med en dukkert. Langs stranden står træer, der giver skygge.

Andra strande på Paros

Golden Beach

700 meter dejlig sandstrand med lavt vand - Golden Beach er en af ​​Paros' bedste strande, beliggende på østsiden. Ved stranden er der flere restauranter og sportsaktiviteter.

Faragas Beach

Faragas Beach er en velorganiseret, lille strand i Paros. Havet skinner i lyseblåt og turkis og det er nemt at leje solstol og parasol. Den eneste ulempe ved Faragas Beach er dens størrelse og det faktum, at det nemt bliver overfyldt i højsæsonen.

Piso Aliki Beach

Hvis du foretrækker enklere strande, vil Piso Aliki Beach appellere til dig. Her er ingen solstole eller parasoller til leje, og det er bedst selv at medbringe mad. Det er dog stille, roligt og ret lavt.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Paros, find og book en rejse til Paros eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Paros

  • Dejlige strande og krystalklart vand
  • Spændende seværdigheder
  • Kombinér Paros med Naxos, Santorini eller Antiparos
Se alle vores rejsetips til Paros

Hoteller på Paros

På den autentiske græske ø Paros har vi flere forskellige hoteller. Her har du mulighed for at bo med en beliggenhed ved stranden i det hyggelige feriested Naoussa eller hvorfor ikke i det populære turiststed Alyki på sydkysten af ​​Paros?

Se alle hoteller på Paros

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her