Kirke på Paros

Seværdigheder på Paros

- vores 4 bedste tips

1. Aesklepieion, Paros

Ca. en kilometer uden for Parikia ligger det berømte Aesklepieion, et tempel dedikeret til medicinguden Asclepius. Syge, sårede og svage mennesker samledes i store menneskemængder uden for templet i håb om at blive helbredt. Hvis man sov uden for templet om natten og derefter fortalte præsterne om deres drømme, kunne de stille en diagnose og ordinere kure i form af terapeutiske bade, mudderbade, gymnastik og sport.

2. Farverige sommerfugle, Paros

Petalouides betyder sommerfugl på græsk, og at besøge Paros sommerfugledal er et must for naturelskere. Fra foråret og i de første sommermåneder er dalen fuldstændig oversvømmet med sommerfugle.

Seværdigheder på Paros

3. Kirken med 100 døre, Paros

Du finder denne mytiske og smukke kirke i Parikia på Paros. Ifølge myten er der kun fundet 99 døre, men den dag du finder den hundrede dør, skal du erobre Konstantinopel. Kirken er åben for offentligheden. Bemærk venligst, at alle besøgende skal være iført pænt tøj.

4. Lefkes, Paros

Hvis du er i Paros, bør du bestemt planlægge et besøg i Lefkes. Denne by ligger midt på øen langs en bjergside. Parker uden for byen og gå op til den store kirke. Glem ikke at medbringe dit kamera - her er chancen for mange flotte billeder.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Paros, find og book en rejse til Paros eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Paros

  • Dejlige strande og krystalklart vand
  • Spændende seværdigheder
  • Kombinér Paros med Naxos, Santorini eller Antiparos
Se alle vores rejsetips til Paros

Hoteller på Paros

På den autentiske græske ø Paros har vi flere forskellige hoteller. Her har du mulighed for at bo med en beliggenhed ved stranden i det hyggelige feriested Naoussa eller hvorfor ikke i det populære turiststed Alyki på sydkysten af ​​Paros?

Se alle hoteller på Paros

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her