Vandring på Lesvos

Hvis du vil vandre på afmærkede stier i spektakulære omgivelser i løbet af din ferie, er der vandrestier til flere uger på Lesvos! Vandring er en perfekt måde, hvis du vil opdage mere af den destination, du besøger. På Lesvos, som er en af Grækenlands største øer, er naturen smuk og varieret, og du kan vandre gennem både fyrreskove og olivenlunde, op i bjergene og gennem duftende dale eller gennem maleriske landsbyer, hvor gæstfriheden er stor. Hvis du ikke ønsker at vandre alene, er der mulighed for at vandre med en lokal guide.

Trekking Trails & Network of Lesvos er alle vandrestier på øen præsenteret. Her præsenteres afstande, højdekurver, estimeret tid i normal gåhastighed og detaljerede beskrivelser af hver rute. Stierne vedligeholdes på lokalt niveau, hvilket betyder, at de er godt afmærkede.

Her giver vi tips til tre af vores favoritter, og den ene kan du booke hos os!

 

Bjergvandring på Olympos

Tag med på en guidet vandretur. Vandringen starter i Agiasos - byen tættest på Lesvos 'næsthøjeste bjerg, Olympos. Byen betragtes som en af ​​de mest fascinerende bjerglandsbyer på øen og er omgivet af agerjord, olivenlunde og kastanjeskov. Vandringen går op ad asfalterede gyder og gamle Kalderimi (gamle pilgrims- og æselstier). Udsigten fra Olympos-klippen er fantastisk - over hele Lesvos og over til Tyrkiets kyst.

Længde: 9 km
Niveau: Middel
Inkluderet: Guide

Book Bjergvandring på Olympos

The Lava paths

Den forstenede skov blev dannet efter et vulkanudbrud for 20 millioner år siden, hvor lava og aske dækkede hele området. Den forstenede skov på Lesvos er på UNESCOs verdensarvsliste og er den største forstenede skov i verden. I dette unikke område er der en række vandrestier kaldet ”Lava Paths”, perfekt til dem, der ønsker at kombinere vandreturen med en arkæologisk og kulturel interesse. Alle stier starter ved hovedvejen og er markeret hver femte hundrede meter med information og hvilesteder.

  • Petrified Forest Park – Eressos,  6.5 km
  • Petrified Forest Park – Hamandroula Park – Tsichliontas – Natural History Museum, 13 km
  • Sigri – Sigri Park – Plaka Park – Eressos, 15 km
  • Gavathas – Lapsarna, 7 km
  • Lygeri – Lapsarna, 6 km

Molyvos Hiking trails

I området omkring Molyvos er der flere vandrestier, der er markeret og klassificeret af Molyvos Tourism Association. Her kan du vandre gennem smukke landskaber og traditionelle landsbyer. Stop ved en varm kilde, slå dig ned i en café og tag nogle afslappede drinks, eller besøg en malerisk kirke langs din vandretur.

På Trekking Trails & network of Lesvos finder du alle afmærkede vandrestier over hele øen.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Lesvos, find og book en rejse til Lesvos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Lesvos

Her finder du vores bedste tips til de hyggeligste restauranter, bedste strande, mest spændende seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Lesvos

Lesvos

  • Det unikke Grækenland
  • Smukke strande og vekslende natur
  • Perfekt for vandring
Læs mere om Lesvos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Find og book rejsen her