Dejlige strande på Lesvos

Dejlige strande på Lesvos

Foretrækker du større strande med parasoller og solstole eller mere private og små strande? Lesvos er en stor ø med mange dejlige strande, hvor du helt sikkert vil finde nogen, der passer til dig! Her lister vi nogle af de foretrukne strande på Lesvos.

Plomari, Lesvos

1. Agios Isidoros

Lige uden for Plomari ligger den lille landsby Agios Isidoros, og her er der en dejlig stenstrand, der er blevet kendt for sit rene vand og omtanke for miljøet. Agios Isidoros er også Lesvos' længste strand og inviterer dig til afslappende dage med masser af sol og bad.

2. Anaxos

Her er en fin, grovkornet sandstrand, som af mange anses for at være en af ​​øens bedste strande. Her kan du tilbringe mange timer fyldt med sol og bad. På stranden er der solstole og parasoller til leje og hyggelige små spisesteder. Fra stranden kan du nyde den fantastiske solnedgang om aftenen.

Anaxos

3. Petra

I Petra venter en skøn sandstrand med dejligt badevand og fyrretræer hvor du kan finde skygge. Her finder du også mange tavernaer, der byder på græske delikatesser.

4. Molyvos

Stranden i Molyvos er smal og består af småsten. Vandet er krystalklart og funkler fantastisk i sollys.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Lesvos, find og book en rejse til Lesvos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Lesvos

Her finder du vores bedste tips til de hyggeligste restauranter, bedste strande, mest spændende seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Lesvos

Lesvos

  • Det unikke Grækenland
  • Smukke strande og vekslende natur
  • Perfekt for vandring
Læs mere om Lesvos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her