Aktiviteter på Karpathos

Hold formen på ferien - Karpathos er et udmærket sted for dig, der elsker aktiviteter i vandet, så drag fordel af de smukke bølger og prøv windsurfing!

Dykning

Det suverænt klare vand gør, at dykningen på Karpathos er rigtig fin, så tag dig tid til at se, hvad der gemmer sig under vandoverfladen. Du vil møde smukke klippeformationer såvel som en række forskellige fiskearter. Hvis du ikke har et dykkercertifikat, er der mulighed for et prøvedyk.

Windsurfing

Karpathos har perfekte forhold til windsurfing. Lige ved lufthavnen er der et sted, der er fantastisk til at fange bølgerne, og det passer både til nybegynderen såvel som den professionelle. Dét at verdensmesterskabet for windsurfing har været afholdt her på Karpathos er et ret godt surfing-bevis.

Slå familien i minigolf

Det er altid hyggeligt og populært at lave en sjov familieaktivitet på ferien. Hvorfor ikke gå efter førstepladsen i et spil minigolf mod familien. Der venter en god minigolfbane i Pigadia, lige ved busstoppestedet.

Fodboldfeber

På Karpathos har alle lokale byer eget fodboldhold. Til hverdag er de lokale søde mod hinanden, men når det er tid til en kamp, bliver venligheden forvandlet til kampglød - i en kort stund i hvert fald. Når fodboldholdene mødes, er stemningen intens, i top og passioneret.

Book rejse til Karpathos