Børn

Spædbarn
For børn, som ikke er fyldt 2 år inden feriens afslutning, betaler man kun spædbarnsgebyr. Der vil ikke være et flysæde til barnet, og man skal sidde med barnet på skødet. Barnets bagage skal normalt være inkluderet i rejseledsagernes. På nogle langdistance-rutefly tilbydes specielle pladser, hvor der er mulighed for, at spædbarnet får et ’bassinet’ (en slags kurv), som placeres foran ens sæde. Der er et meget begrænset antal, og det skal altid forespørges ved bestilling af rejsen. Det kan være mod gebyr.
På vores Apollos familiehoteller er der mulighed for at leje en babyseng til børn under 2 år. Dette bestilles og betales inden afrejse. På vores andre hoteller kan der i nogle tilfælde lejes en babyseng. Dette bestilles samt betales direkte til hotellet. Ved bestillingen af rejsen kan der noteres et ønske om at leje en babyseng, men det kan ikke garanteres at hotellet kan stille en babyseng til rådighed. Du skal være opmærksom på, at babysengens kvalitet ikke modsvarer danske krav, og at Apollo ikke er ansvarlig for sengens egnethed. Der kan ikke gives nogen form for rabat til børn under 2 år.

Barn
Børnepris er kun gældende, hvis børn sover i opredning, med minimum 2 fuldt betalende voksne. På visse hoteller opnås rabat på pension ligeledes først ved børn i opredning. Se aktuelle priser i prislisterne under hotellerne.

Babymad på rejsen
Du kan læse mere om medbringelse af babymad på ferierejsen her.

Unge under 18

Fuldmagt for mindreårige (rejsende under 18 år)

Ved reservation af rejse for personer under 18 år kræves en skriftlig bekræftelse/godkendelse af forældre/værge.
Udfyld denne formular, og tag et billede af forældre/værges legitimation og indsæt det i formularen.

·         Fuldmagt for mindreårig til at købe en rejse på egen hånd.

·         Undertegnede forældre/værge for nedenstående rejsedeltager godkender hermed køb af rejse.

Jeg er indforstået med de forpligtelser dette indebærer bl.a. i økonomisk øjemed. Ydermere bekræfter jeg, at jeg har læst og forstået Apollo’s almindelige bestemmelser for køb og deltagelse i pakkerejser.

NB! Er du under 18 år, og rejser du alene eller uden forældre til Kroatien, Skal du udfylde 2 blanketter. Hvis dette ikke gøres, kan du risikere at blive nægtet adgang til Kroatien.

Udskriv blanket for Kroatien »

BEMÆRK: Pga. internationale hotelregler kan personer under 18 år ikke indlogere sig på hotel uden at være i selskab med en person på minimum 18 år, der er anført på samme rejsebevis.

Vedr. SAS assistanceservice

Denne assistanceservice tilbydes alle børn fra 5-15 år. Børn fra 5-11 år SKAL gøre brug af servicen, mens det er frivilligt for børn mellem 12-15 år.

Hvis barnet er mellem 5 og 11 år, og rejser sammen med en anden person, der mindst er 16 år, så behøves assistanceservicen ikke.

Der kan kræves en samtykkeerklæring for børn i alderen 12-16 år, der rejser alene og som ikke bruger assistanceservicen.

SAS opkræver et servicegebyr for uledsagede børn. I Danmark er det 450,- pr. enkeltrejse.
Der kan forekomme andre gebyrer, hvis der rejses fra et andet land til Danmark.

Du skal udfylde et håndteringsdokument (Handling Advice). Det indeholder personoplysninger om dit barn, rejseruten og navnet på den person, som henter dit barn ved ankomsten samt underskrift af forældre/værge. Det er vigtigt, at denne formular er med barnet på hele rejsen, så alle der tager hånd om barnet kan se de relevante informationer. Download eventuelt dokumentet Håndteringsdokument og udfyld det allerede nu. Læs mere på SAS' hjemmeside her.

I lufthavnen skal du hjælpe dit barn med at check-in og aflevere bagagen. Du skal altid fremvise gyldig id-legitimation ved check-in uanset rejsemål, og du skal også forblive i lufthavnen, indtil flyet er lettet.