Transfer  

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel for en smidigere rejse. Apollos transferbus bringer dig trygt, sikkert og nemt til og fra dit hotel. Du betaler i forvejen og slipper for at skulle arrangere transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og afslutning på ferien!

Transfer bookes som tilvalg

Transfer indgår ikke i rejsens grundpris men skal bookes som tilvalg. Det gør du enten i forbindelse med booking af rejsen eller efterfølgende via Min booking. Transferprisen kan variere mellem forskellige rejsemål. Præcis pris fås ved booking og gælder for både ankomst og hjemrejse. 


Værd at vide om transfer

Rejsen til og fra hotellet foregår som regel med bus eller taxa og i visse tilfælde med båd. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.
Ændringer i den planlagte transfer kan ske med kort varsel afhængigt af omstændigheder, som Apollo ikke har indflydelse på. Dette kan f.eks. være vejrforhold, lokale helligdage, ændrede åbningstider m.v, og ændringer kan resultere i tidligere afgang, ventetid og i nogen tilfælde overnatninger. Aktuelle hjemrejsetider finder du i informationsmappen på hotellet. Tjek altid tiderne dagen før afrejse.

Transporttider

Under de enkelte rejsemål kan du læse om, hvordan transferen foregår og se den estimerede transporttid fra lufthavn til destinationen/hotel. De bus- og/eller bådtransporttider, vi opgiver, er effektive transporttider. Du skal dermed forvente at der kan blive brugt længere tid end den estimerede transporttid til at køre rundt mellem hotellerne.
Der kan forekomme ventetid ved hotellet, lufthavnen eller f.eks. havneområde i forbindelse med ankomst og afrejse.

Hjemrejsetransport

I forbindelse med hjemrejsen bliver du hentet på hotellet eller på et angivet opsamlingssted.
Hjemrejsetiderne kan ses i Apollos informationsmappe på hotellet, eller kan oplyses  af rejselederne på rejsemålet.

Børn

Børn mellem 2-11 år betaler halv pris i forhold til voksenpris for transporten.

Bekvemt mellem lufthavn og hotel

Passer til flytiderne

Betalt og klart – bare sæt dig til rette

 

Tilkøb transfer

Har du allerede booket en rejse?

Tilkøb transfer som tilvalg via Min booking eller ring til os på 70 13 33 00.

Gå til Min booking

Har du ikke booket rejsen endnu?

Tilføj transfer som tilvalg når du booker din rejse på apollorejser.dk


Kun booket fly eller sammensat rejsen selv?

Du kan ikke booke transfer online, hvis du kun har booket fly eller sammensat rejsen selv. 

Kombinationsrejser

Hvis du rejser på en kombinationsrejse er transfer fra lufthavn til hotel og retur, samt transfer mellem de enkelte rejsemål, inkluderet i rejsens pris.
Transfer vil ikke fremgå separat af din billet.
På nogle rejsemål og ved kombinationsrejser foregår transfer mellem de forskellige byer med offentlige transportmidler, og ventetid kan derfor opstå.
Ved kombinationsrejser kan det ske, at man ved skift mellem opholdsstederne skal følges med nyankomne gæster. Dette betyder, at man følger med i lufthavnen med hjemrejsende gæster, og derefter kører med de nyankomne gæster til rejsemålet, hvilket kan indebære nogen ventetid i lufthavnen.

Specialbagage

Medbringer du specialudstyr som f.eks. sportsudstyr, cykler o.lign. er du selv ansvarlig for transfer af dette fra lufthavnen til hotellet og retur. På visse rejsemål kan det forekomme, at du skal betale et gebyr for transfer af specialudstyr, og transporten skal ofte bestilles hjemmefra samtidig med bestilling af rejsen.