Krydstogter med Apollo

Tag på krydstogter og forestil dig en tur gennem den kroatiske skærgård med morgendyp direkte fra båden. Forestil dig et krydstogt i Caribien eller en rigtig familieferie til havs. Vi samarbejder med nogle af verdens bedste rederier, og hos os finder du krydstogter for enhver smag. Om bord på de fantastiske fartøjer åbner sig en verden, du ikke vidste fandtes. På krydstogterne tilbydes alt lige fra spændende udflugter i eksotiske havne, til afslapning og rolige stunder ved poolen. Desuden serveres der mad fra alle verdenshjørner, og underholdningen om bord er i absolut verdensklasse.

Bestem selv hvor længe du skal være væk på vores krydstogter

På flere af vores krydstogter vælger du selv, hvor længe du vil være væk. Det er ikke usædvanligt at vores passagerer starter ferien med et par ekstra hotelnætter i land.

Fly og krydstogt indgår altid i prisen (også den første hotelnat er normalt inkluderet). Oplev Apollos krydstogter. Det er nemt, fleksibelt – og en oplevelse man ikke skal være foruden.

Bestil krydstogter med Celebrity Cruises hos Apollo
Tilbuddet gælder cruise med Classic drikkepakke i Middelhavet, Caribien og Asien for 1. og 2. person i kahytten.

Apollos krydstogter

Èt krydstogt – flere rejsemål

Spændende udflugter i hver havn

Alle måltider er inkluderet


Vores krydstogter

Krydstogter i Caribien

Krydstogter i Caribien

Et Caribienkrydstogt er en fantastisk ferieoplevelse med smukke strande, turkisblåt hav, svajende palmer og nye indtryk hver dag. Det bedste tidspunkt at tage på krydstogt i Caribien er i vinterhalvåret, og vi har flere krydstogtruter og rederier at vælge mellem. Et Caribienkrydstogt passer alle aldre og behov.

Krydstogter i Middelhavet

Krydstogter i Middelhavet

Det er let at forstå hvorfor Middelhavskrydstogter er så populære. Det er en billig måde at komme til nogle af verdens mest interessante steder og seværdigheder, og om bord på de store fartøjer venter god mad og masser af sjove aktiviteter for hele familien. Sol, strand og oplevelser når det er bedst!

Skærgårdskrydstogt på ferien!

Skærgårdskrydstogt på ferien!

Tag med på et charmerende skærgårdskrydstogt og oplev Kroatiens smukke skærgårde. På bådene er der god tid til at slappe af og bare nyde. Skønne havnebesøg blandes med fantastiske historiske steder som Hvar, Korčula og Dubrovnik. Dette er helt sikkert en af de bedste måder at opleve Kroatien på.

Krydstogter fra Dubai

Krydstogter fra Dubai

Under et krydstogt der afgår fra Dubai, får du mulighed for at opleve nogle af de mest interessante steder som Dubai, Abu Dhabi og Omans hovedstad – med sol, strand og seværdigheder udover det sædvanlige. Langs med vejen kan du se frem mod bekvemme dage med aktiviteter, underholdning og smagsrige måltider om bord.

Krydstogter i Asien

Krydstogter i Asien

Et krydstogt i Asien er den bedste og mest bekvemme måde at opleve byer som Saigon, Hong Kong, Manila, Kota Kinabalu og Singapore under en og samme rejse. Byliv blandes med afslappende dage til havs og på paradisiske strande på en lillebitte tropisk ø i Filippinerne, som hedder Boracay. Her er så meget inkluderet i prisen, at krydstogtet nemt kan blive årets bedste ferie! Krydstogtet afgår fra Singapore.

Krydstogter med Apollo

Vores verden af krydstogter

Oplev verden på den mest bekvemme måde – tag på krydstogt! Med Apollo kan du tage på krydstogter i flere verdensdele, fra Caribien i vest til Singapore i øst. Uanset om du vil opleve caribiske strande med svajende palmer, udforske kulturskatte omkring Middelhavet, kombinere et krydstogt med spændende dage i Dubai eller blande asiatiske storbyer med strandliv, har vi et krydstogt for dig.


Kontakt os hvis du har brug for hjælp

70 13 33 00
Se åbningstider 

Tips og inspiration

Gode tips til dig der skal på krydstogt

TIPS TIL DIG DER SKAL PÅ KRYDSTOGT

Hvornår skal man rejse, hvordan er maden om bord og hvilket rederi skal man vælge? Her har vi samlet gode tips til dig, der skal på krydstogt. Læs alle tips her.

Pakketips til krydstogtet

HVORDAN SKAL JEG PAKKE TIL KRYDSTOGTET?

Det kan være svært lige at overskue, hvordan man bedst pakker sin kuffert før et krydstogt. Her får du pakketips til krydstogtet.

Harmony of the Seas

VERDENS STØRSTE KRYDSTOGTSFARTØJ

Harmony of the Seas er pt. verdens største krydstogtsfartøj. Både sommer og vinter sejler skibet i Caribien. Læs mere om fartøjet her.


Krydstogtlivet


Krydstogtrederierne vi samarbejder med

Royal Caribbean

Royal Caribbean er verdens største krydstogtrederi og en trendsetter i branchen. Om bord tilbydes et stort udvalg af restauranter for alle smagsløg. Her venter underholdning og aktiviteter i verdensklasse med Broadwayshows, klatrevægge, ziplines, vilde vandland og surfbassin. Der findes desuden en hel afdeling for børn og unge. Rederiet er for dig, der vil opleve en rejse udover det sædvanlige.

 • De mest innovative fartøjer i branchen
 • Stort aktivitetsprogram som passer alle aldre og interesser
 • 3 af verdens største fartøjer

 

MSC Cruises

Med MSC Cruises rejser du med nye moderne fartøjer af høj standard. Her lægger man stor vægt på mad, og det italienske køkken er grundbasen i de fleste restauranter. Rederiet har f.eks. vundet en pris for ”branchens bedste pizza”. Mange aktiviteter, vandland, casino, gode shows og sportsudbud om bord gør, at der altid er noget at lave.

 • Nye moderne fartøjer af høj standard
 • God mad med base i det Italienske køkken
 • Stort udbud af aktiviteter for alle aldre

Celebrity Cruises

Stiller du høje krav til mad og service? På Celebrity Cruises' fartøjer er kvalitet altid i fokus – i alt fra gourmetmaden på de gode restaurant til vinen, der hentes fra vinkælderen. Atmosfæren er luksuriøs og moderne med Broadwayshows i verdensklasse, akrobatikforestillinger og forelæsninger før hvert stop på turen. Alt for at optimere din rejseoplevelse.

 • Moderne og luksuriøst
 • Altid fokus på service og kvalitet
 • Anbefales for voksne

Costa Cruises

Et Italiensk rederi med sydeuropæisk atmosfære om bord. I køkkenet om bord lægger man stor vægt på gode råvarer og traditionelle italienske retter. Stemningen er uformel og afslappet, men der findes et stort udbud af aktiviteter hver dag og underholdende shows. Om bord er der en hel afdeling for børn og unge.

 • Stort udbud af aktiviteter
 • Uformel og sydeuropæisk atmosfære
 • "Cruising Italien style"

 

Celestyal Cruises

Rederiet er græsk, og det genspejler sig i den gode mad og atmosfæren om bord. De har kun få mindre fartøjer, men til gengæld af høj standard. Krydstogtet henvender sig til alle aldre, og her får man meget for pengene. I prisen indgår nemlig både All Inclusive og to udflugter.

 • Mindre fartøjer med familiær atmosfære
 • God mad med base i det græske køkken
 • Spændende rute rundt om Cubas kyst

Skærgårdskrydstogtrederier

Apollo benytter sig af tre rederier - Ambassador, Serkan Yachting og Atlas. Bådene tager ca. 50 passagerer og er af varieret standard. Fælles for dem alle er, at stemningen om bord er uformel og hjertelig. Dagene varierer mellem hyggelige havnebesøg til spændende historiske steder. Hver aften lægger båden til i en havn, hvilket betyder, at du kan prøve det lokale køkken på destinationen, inden du kryber til køjs. Vores både afgår fra Kroatien og Tyrkiet.

 • Ny havn hver aften
 • Oplev skærgårdens unikke små perler
 • Kun ca. 50 personer pr. båd

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har 14 flotte fartøjer, som alle tilbyder et stort aktivitetsudbud om bord. Parret, børnefamilien eller singlerne trives fint om bord, da rederiets koncept er det såkaldte ”Freestyle cruising”. Det betyder, at du selv bestemmer, hvornår du vil spise, og hvor du vil spise, og der findes ingen dresscode. Stort udbud af mad fra hele verden, shows i høj klasse og mange sjove aktiviteter for alle aldre.

 • Stort aktivitetsprogram for alle aldre
 • Par, singler eller børnefamilier – alle trives
 • Stort udbud af restauranter fra hele verden