All Inclusive ferie - find din ferie med All Inclusive her

All Inclusive ferie - mad og drikke inkluderet i prisen!

Det at bo på All Inclusive indebærer ikke bare god mad, men det er også meget fordelagtigt rent prismæssigt. Og så ikke mindst komfortabelt. Her kan du spise og drikke, så meget du vil, uden at tænke på pengene. Brug hellere ferien til forkæle dig selv og nyde tiden sammen med familien.

Vi samarbejder med gode, lokale All Inclusive-hoteller på alle vores rejsemål, og dette betyder stor variation i maden som serveres, samt god service. All Inclusive er blevet et meget populært koncept, og vi kan trygt anbefale vores kunder at prøve dette. Det er kun hoteller med minimum 3 sole, som får All Inclusive-label.
Hotellets standard samt det land, der besøges, vil naturligvis afspejles i både udvalg og kvaliteten af den mad, der tilbydes. Det vil sige, at hvis du vælger et mellemklassehotel, vil maden svare til maden på en mellemklasserestaurant i det pågældende land.

All Inclusive konceptet

Bemærk:All Inclusive er gældende til kl. 12.00 på afrejsedagen, med mindre andet er angivet i hotelbeskrivelsen. Specielle drikkevarer (som f.eks. sukkerfri sodavand og friskpresset juice) samt drikkevarer på flaske er normalt mod ekstrabetaling. På nogle hoteller skal man selv hente drikkevarer til måltiderne ved en selvbetjenings-bar. Hotellerne kan have andre restauranter end dem, der er omfattet af All Inclusive-konceptet.

Næsten alle hoteller tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Ofte vil der være et bredt udvalg af mad at vælge imellem, som dog ofte vil være nogenlunde det samme i løbet af opholdet. Du vil derfor få størst fornøjelse af dine måltider, hvis du - i stedet for at vælge lidt af det hele hver dag -udvælger nogle forskellige "temaer". Du kan f.eks. vælge at spise fisk én dag og oksekød den næste. Det vil gøre madoplevelsen mere spændende og varieret.

Nedenfor finder du en liste over alle vores All Inclusive-hoteller fordelt på rejsemål. Du kan tilpasse listen ved at begrænse søgningen til højre på siden.

Sortér oversigten

Klassificering

Afstand til strand

eller derover

Afstand til centrum

eller derover

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype

Pris

eller derover