Charterferie med Apollo

Charterrejser og charterpakke

Vores charterpakke er en nem og populær måde at rejse på. Vi har sammensat udvalgte og kvalitetssikrede hoteller og fly i én pakke. Det betyder, at du kan rejse til populære sol- og stranddestinationer over hele verden, uden selv at skulle sammensætte ophold og transport. På destinationen har du desuden oftest adgang til Apollos personale og service og kan tage med på vores udflugter.

Book en charterrejse til solrige rejsemål

Vores charterhoteller er håndplukkede og kontrolleret af vores eget personale. Hvis du ønsker at vide mere om hotellet, kan du altid læse bedømmelser fra tidligere gæster – og tilmed stille spørgsmål til en tidligere Apollogæst. Det betyder, at du ved, præcis hvad du betaler for, og kan se frem til en fantastisk ferie!

Hvorfor charter med Apollo?

Charterresor med Apollo Fly og hotel i samme pakke

Charterresor med ApolloUdvalgte og kontrollerede hoteller

Charterresor med ApolloOftest direkte fly til rejsemålet

Charterresor med ApolloApollos personale og service på destinationen

Hitta ditt hotell

Find drømmehotellet

Find det perfekte hotel med en detaljeret søgning. Markér det som er vigtigt for dig og få en liste over hoteller, er passer netop dine behov.

Gå til hotelsøgeren Avreseorter

Afrejselufthavne i Danmark

Med Apollo kan du flyve fra flere lufthavne. Fra København flyver du til de fleste af vores rejsemål, men du kan også rejse fra Aalborg, Billund og Malmø.

Se alle afrejselufthavne