Kombinationsrejser

Når du rejser med os, kan du ofte kombinere to eller flere rejsemål under én og samme rejse. Det er den nemmeste måde at opleve mest på ferien og lære et land bedst at kende. Du kan booke en rejse til et af vores solrige rejsemål og nyde livet på stranden, og siden rejse videre til et andet rejsemål for mere sol og strand. Der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere din sol- og strandferie med en storbyferie.

Her ser du hvilke kombinationsrejser, du kan tage på med Apollo. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at booke en kombinationsrejse, eller hvis du har specifikke ønsker om en kombination.

OBS! Efter destinationerne står der en parentes med lufthavnsforkortelser.
Cph = København, Bll = Billund, Aal = Aalborg

 

Book kombinationsrejser

70 13 33 00
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

Book kombinationsrejse online

Kombinationsmuligheder sommer 2017

Se vores kombinationsrejser i Grækenland

Grækenland

Vi tilbyder et stort udvalg af kombinationsmuligheder i Grækenland. Kombinér for eksempel badeparadiset Naxos med billedskønne Santorini, eller måske Skiathos og Skopelos lyder mere fristende?

Kombinationsmuligheder i Grækenland
Se vores kombinationsrejser i Kroatien

Kroatien

Kombinér for eksempel Makarska Riviera med Brac, øen der charmerer alle. Vi tilbyder også fantastiske skærgårdskrydstogter, som du kan kombinere med et ophold i land. En perfekt måde at lære Kroatien at kende.

Kombinationsmuligheder i Kroatien
Kombinationsrejser i Thailand

Thailand

I Thailand tilbyder vi flere forskellige kombinationsrejser. Hvad siger du f.eks. til at kombinere den myldrende og fascinerende storby Bangkok med Hua Hin eller Koh Samui – hvor der er fokus på sol, strand og afslapning?

Kombinationsmuligheder i Thailand