Om Apollo

Med Apollo kan du rejse til hele verden. Vi tilbyder et bredt udvalg af rejsemålrejsetyper og hoteller for at finde netop din drømmerejse. Vi arrangerer charterrejser, træningsrejser, krydstogter, rundrejser, grupperejser og kombinationsrejser. Hvis du foretrækker selv at pakke din storby- eller solferie selv med fleksibel rejselængde eller kun booke fly eller hotel, er det også muligt.

Vi vil give dig en fantastisk ferieoplevelse! Derfor får vi hjælp af vores gæster og hotelejere, så du som rejsende kan benytte dig af tidligere hotelgæsters meninger og bedømmelser, samt spørge Apollos gæster om hotellet. Denne information bruges kun til at forbedre både vores hoeller og rejser, og for at du skal kunne finde præcis den rejse, der passer dine behov.

Vi tager selvfølgelig ansvar for alle vores rejsende. Det betyder, at alle som køber pakkerejser med Apollo, er dækket af vores pakkerejsegaranti. Desuden arbejder vi for bæredygtige rejser og socialt ansvar. Apollo er den første nordiske rejsearrangør, der er certificeret efter Travelifes kriterier for rejsearrangører.

Om virksomheden

Siden vi startede i 1986, har vi gjort vores bedste for at skabe fantastiske ferieoplevelser.

Om virksomheden
Bæredygtige rejser

Bæredygtige rejser

Sammen med gæster og samarbejdspartnere vil vi lægge grundlaget for en bæredygtig rejse.

Bæredygtige rejser

Vores rejsemål

Vi har rejser til hele verden - med et bredt udvalg af forskellige rejsetyper, der passer alle behov.

Vores rejsemål
Novair

Kontakt os

Kontakt os hvis du har brug for hjælp, har spørgsmål eller vil booke en rejse.

Kontakt os
Arbejd for Apollo

Arbejd for Apollo

Vil du arbejde i vores udlandsorganisation. Læs mere om krav og andre karrieremuligheder.

Karriere hos Apollo Travel Group
Presseinformation

Presseinformation

Her finder du aktuelle kontaktoplysninger, pressemeddelelser og billeder.

Presseinformation

Apollo Travel Group

Vi er en af Nordens førende rejsearrangører. Vi arrangerer bl.a. charterrejser, træningsrejser og krydstogter. Du kan også vælge selv at pakke din rejse til hele verden. Apollo i Sverige, Danmark, Norge og Finland sammen med flyselskabet Novair, specialistarrangørerne; Golf Plaisir, Lime Travel, Krone Golf samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura danner Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har omtrent 1000 medarbejdere og totalt set 1 million rejsende til rejsemål i hele verden.

Apollo
Novair
Playitas
Krone Golf
Golf Plaisir
Lime Travel