Billige rejser og tilbud

På denne sider finder du alle vores rabatter, tilbud og kampagner, der er aktuelle lige nu. Siden opdateres ofte - så hold godt øje løbende med de gode tilbud!

Rejs i august

Nyd sensommeren under solen fra kun 1.798,-

Lige nu har vi ekstra gode priser til dig, der vil forlænge sommeren med gode oplevelser og afslapning under solen. Slå til nu - de bedste pladser ryger først!

Se de mange tilbud her
Rejser til Paradis

Hvor skal dit ferieparadis være til vinter?

Hos Apollo kender vi vejen til paradis og for at gøre det så let som muligt for dig, har vi udvalgt nogle af jordens skønneste feriemål.

Find Paradis her
Billig All Inclusive til vinter

Billig All Inclusive - vinter 2017/18

Tilkøb All Inclusive på udvalgte hoteller for KUN kr. 500,- pr. voksen og kr. 250,- pr. barn for en uge.

Se hoteller her
Tax free priser i Matas med Apollo

Tax free-priser i Matas med Apollo

Nu giver vi dig mulighed for at shoppe tax free allerede inden, du skal rejse. Nemmere og mere bekvemt bliver det ikke!

Læs mere om tax free-priser
Find efterårsferien her

Efterårsferie i uge 42

Skøn charterrejse til klassisk sol- og badeferie? Eller oplevelser i en af Europas spændende storbyer?

Find efterårsferien her
Dubai med Apollo

Dubai - størst og bedst med Apollo

Få store oplevelser i verdensklasse, dejlige sandstrande, mad fra hele verden og service langt ud over det sædvanlige i Dubai og Emiraterne.

Se Dubai-inspiration her
Vinterrejser

Vinterrejser - God, bedre, bedst

Her finder du vores bedste vintertilbud lige nu. Du kan selv vælge hvilken hotelkategori, du foretrækker. God, bedre, bedst – valget er dit!

Se tilbud her
Al Hamra Village By Hilton

Få 1000 kr. i rabat pr. person!

Bo på Al Hamra Village By Hilton i Emiraterne og spar 1000,- pr. person på din rejse, hvis du kan rejse i perioden 1/11-13/12 2017. 

Læs mere her

Hos Apollo er vi vilde med billige rejser, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsetilbud. Du finder let en god og billig rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre til vores bedste rejsetilbud og naturligvis vores billige afbudsrejser. Vi opdaterer jævnligt siden med nye rejsetilbud, så hold godt øje, hvis du er på udkig efter en billig rejse til Sydens sol. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, så vi har noget for enhver smag – både trygge og enkle rejsemål og nye, spændende steder i den store, vide verden. Om sommeren har vi især fokus på destinationer i Sydeuropa, mens flere af vores vinterrejsemål ligger i tropiske områder i bl.a. Asien og Caribien.