Billige rejser - tilbud og rabatter

Med Apollos tilbud/rabatter rejser du billigere! På denne side finder du vores bedste tilbud og rabatter, der er aktuelle netop nu. Siden opdateres ofte - så husk at tjekke for nye og billige tilbud på rejser!

 

Sommer 2017

Sommer 2017

Nu kan du endelig begynde at planlægge din sommerferie 2017 til nogle af vores mest populære rejsemål.

Se sommer 2017 her
Rejser til vinter

Book vinterferien 2016/17 nu!

Planlæg og book din drømmerejse til næste vinter allerede nu! Eller find vores billigste vinterrejser her...

Find vinterferien her
Rejser til Dubai

Størst og bedst på Dubai

4, 7, 11 eller 14 dage? Skøn badeferie eller fantastisk storbyfeeling? I Dubai behøver du ikke at vælge! Rejs 8/12 fra 3.848,- (4 dage på Hilton Garden Inn).

Find din solsikre Dubai-ferie her
Børn rejser billigt til jul og nytår

Rejs i julen fra 1.798,-

Tag en velfortjent pause fra vinterens kulde og ustadige vejr – udnyt feriedagene i forbindelse med jul og nytår og tag til varmere himmelstrøg.

Se mere og bestil
Kreta - direkte fra Karup!

Kreta - nu direkte fra Karup!

Nu kan du opleve skønne og solrige Kreta og gøre rejsen så let og smidig som mulig med afrejse fra Karup Lufthavn med gratis parkering og hurtigt check ind!

Se mere og bestil
Krydstogter med Apollo

Tilbud på krydstogt fra Dubai

Netop nu er der gode tilbud på vors krydstogter fra Dubai. Flyv med Emirates, hotel og krydstogt f.eks. 12/3 fra kun 7.349,- pr. person

Se mere og book
Rejser i påsken 2017

Påske 2017: Book din påskeferie nu

Du er måske allerede begyndt at tænke på, hvad I skal lave i påsken? Vi ved, at mange planlægger i god tid – og vi ved, at mange elsker at have en ferie at se frem til. 

Find din påskeferie her
Billige charterflybilletter

Billige charterflybilletter

Søger du en billig flybillet på vores charterfly? Vi har samlet et overblik over særligt nedsatte flybilletter på vores charterfly her.

Find billige flybilletter her

Hos Apollo er vi vilde med billige rejser, og derfor har vi altid et stort udvalg af gode rejsetilbud. Du finder let en god og billig rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre til vores bedste rejsetilbud og naturligvis vores billige afbudsrejser. Vi opdaterer jævnligt siden med nye rejsetilbud, så hold godt øje, hvis du er på udkig efter en billig rejse til Sydens sol. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, så vi har noget for enhver smag – både trygge og enkle rejsemål og nye, spændende steder i den store, vide verden. Om sommeren har vi især fokus på destinationer i Sydeuropa, mens flere af vores vinterrejsemål ligger i tropiske områder i bl.a. Asien og Caribien.