Afbudsrejser fra København - Last Minute

Afbudsrejser med Apollo - Her finder du de billigste rejser!

Afbudsrejser fra Kastrup eller vores øvrige afrejselufthavne, og til mange af vores populære rejsemål finder du lige her. Her får du det fulde overblik over alle vores rejser med kortere tidshorisont til afrejse og finder masser af spændende afbudsrejser til de billigste priser. Priserne på vores afbudsrejser opdateres automatisk hver halve time, så besøg siden ofte, hvis du er på udkig efter billige afbudsrejser. 

Vi tager forbehold for prisændringer og udsolgte rejser, da afbudsrejser ofte sælges hurtigt. Frapriserne i listen over afbudsrejser nedenfor er billigste alternativ på det pågældende hotel. Slå til nu til de bedste priser og få en god afbudsrejse.

Vi tilbyder også afbudsrejser med All Inclusive og husk du kan kombinere billige flybilletter med hotel fra vores rejser med fleksibel rejselængde.

Priserne på afbudsrejser er gældende pr. person ved booking af mindst 2 personer i lejlighed/dobbeltværelse. Ved bestilling af flybillet alene gælder prisen pr. person. For afbudsrejser med uspecificeret indkvartering gælder specielle rejsevilkår. 

Bemærk: Priserne på afbudsrejserne er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Der er ofte mulighed for opkøb af værelsestype, udsigt eller lign. på afbudsrejserne. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Evt. visumgebyr og/eller indrejseskatter er ikke inkluderet i viste afbudsrejser. Afbudsrejsetilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt løbende prisopdateringer.