Afbudsrejser og Last minute rejser fra Kastrup, København med Apollo Rejser

Afbudsrejser og last minute rejser med Apollo Rejser

Her finder du masser af spændende afbudsrejser til vores mange rejsemål og de billigste priser på afbudsrejser, vi kan tilbyde her og nu med afrejse fra Kastrup Lufthavn i København og vores øvrige afrejselufthavne. Priserne på afbudsrejserne opdateres løbende hver halve time, så besøg siden ofte, så du er opdateret på de bedste afbudsrejser. Vi tager forbehold for ændringer, da afbudsrejserne fra Kastrup Lufthavn ofte sælges hurtigt. Frapriserne i listen over afbudsrejser nedenfor er billigste alternativ på det pågældende hotel. Slå til nu til de bedste priser og få en god afbudsrejse fra Kastrup, København med Apollo Rejser. Vi tilbyder også afbudsrejser med All Inclusive og husk du kan kombinere billige flybilletter med hotel fra vores rejser med fleksibel rejselængde.

Priserne på afbudsrejserne er gældende pr. person ved booking af mindst 2 personer i lejlighed/dobbeltværelse. Ved bestilling af flybillet alene gælder prisen pr. person. For rejse med uspecificeret indkvartering gælder specielle rejsevilkår. 

Bemærk: Priserne på afbudsrejserne er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Der er ofte mulighed for opkøb af værelsestype, udsigt eller lign. på afbudsrejserne. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Evt. visumgebyr og/eller indrejseskatter er ikke inkluderet i viste afbudsrejser. Afbudsrejsetilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt løbende prisopdateringer.