Find afbudsrejser fra Kastrup, København med Apollo Rejser her

Se vores billige og aktuelle afbudsrejser fra Kastrup, København her!

Her finder du masser af spændende rejsemål og de billigste priser på afbudsrejser, vi kan tilbyde her og nu med afrejse fra Kastrup Lufthavn i København! Priserne på afbudsrejserne opdateres løbende hver halve time. Vi tager forbehold for ændringer, da afbudsrejserne fra Kastrup Lufthavn ofte sælges hurtigt.

Frapriserne i listen over afbudsrejser nedenfor er billigste alternativ på det pågældende hotel. Der kan forekomme tillæg for ekstraydelser som f.eks. All Inclusive, balkon eller udsigt. Slå til nu til de bedste priser og få en god afbudsrejse fra Kastrup, København med Apollo Rejser.

Sådan finder du let din afbudsrejse fra Kastrup Lufthavn:

1. Kastrup Lufthavn i København er forvalgt - ønsker du at se afbudsrejser fra andre lufthavne kan du ændre dette.
2. Herefter kan du sortere efter dato, rejselængde, rejsetype, rejselængde eller pris.
3. Du kan også sortere afbudsrejserne ved at klikke på de respektive overskrifter i kolonnerne (klikker du f.eks. på "Dato", sorteres rejserne efter dato).
4. Hvis der kun er én plads tilbage, vises dette i en parantes. Se øvrige betingelser i bunden af siden.

Ønsker du en afbudsrejse med All Inclusive, klik her »

Bemærk: Priserne på afbudsrejserne er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Der er ofte mulighed for opkøb af værelsestype, udsigt eller lign. på afbudsrejserne. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Evt. visumgebyr og/eller indrejseskatter er ikke inkluderet i viste afbudsrejser. Afbudsrejsetilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt løbende prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.