Playitas Aparthotel

Pool ved Playitas Aparthotel på Fuerteventura, De Kanariske Øer, Spanien

  • • Sportsfamiliens paradis
  • • Tæt på stranden
  • • Børn spiser for 1 krone

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vore gæsters vurderinger i 2013.

Træningsferie, hold dig aktiv på ferien med Apollo

Børnefamiliernes storfavorit med moderne og praktisk indrettede lejligheder! Den frodige have indrammer poolområdet med den sjove vandrutsjebane, og stranden ligger blot et stenkast væk. I højsæsoner tilbydes Kids Sports Academy med mange sjove aktiviteter og meget grin og fnis.


Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Rating for Playitas Aparthotel

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 5 km
Pool
Børnepool
Restaurant
Bar
All Inclusive
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Playitas Aparthotel udgør sammen med Playitas hotel og Playitas Villas det dejlige hotel- og sportsområde Playitas Resort. Området, der tilbyder en lang række sportsfaciliteter, er beliggende ca. 500 meter fra den lille by Las Playitas og ca. 5 kilometer fra Gran Tarajal på det sydlige Fuerteventura. Her trives alle som elsker at kombinere ferie med træning og motion. Mange af dem som rejser hertil, er gæster som vil prøve noget nyt, eller komme igang med deres nye sunde livsstil.

Skønne pools
Ved hotellet finder du et pænt poolområde med en stor opvarmet pool med bl.a. massagebad. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er i alt fire pools, hvoraf den ene er en olympisk pool (olympisk pool er mod betaling og kræver reservation). Soppebassin for de mindste børn. Solstole, parasoller og poolbar. Wifi mod betaling ved poolområderne.

Plaza Rambla

I hjertet af resortet ligger Plaza Rambla, som er et torv med restauranter, trådløst internet mod betaling, medbring egen laptop, minimarked, samt en sportsbar. Her ligger også sportsbookingen, hvor du kan booke alt fra tennisbane til svømmebane, og som arrangerer aktiviteter hver dag, året rundt. Der er mulighed for landevejscykling, mountainbike, spinning og et stort udbud af flere daglige hold, såsom core, step og cirkeltræning.

Uendelige træningsmuligheder
For dig som foretrækker at bo tæt på havet findes der dykkerskoler og mulighed for sejling og surfing. Du kan spille golf, tennis eller tage en løbetur i udfordrende terræn. Der er endda også et stort fitnesscenter med et bredt udvalg af styrketræningsmaskiner, konditionsafdeling (cardio), frivægte, expressway, udstrækning og personlig træning. I vores indendørshal kan du spille håndbold, badminton eller basket. Efter en dag fyldt med aktiviteter er det skønt at slappe af i vores nyåbnet Tau Spa.

Sjov for de mindste gæster
For de mindste gæster er der en legeplads og miniklub for børn fra 4-12 år, som er åben hver formiddag og hver eftermiddag. (Børn som er fyldt 3 år, er også velkommen i selskab med en voksen. Kids Sports Academy i nogle uger.

Praktiske oplysninger
Internethjørne mod betaling. Vaskestue med vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt ved Playitas Aparthotel. En del trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Busholdeplads for lokalbussen udenfor hotellet.

Her kan du læse om alle aktiviteter som indgår i rejsen til Playitas Resort. Og en nyhed, der findes en app som hedder Playitas som du kan hente ned direkte på mobilen for aktuelt dagsprogram og mere information. 

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension eller helpension mod tillæg.
Børn til og med 11 år betaler kun 1 DKK pr. uge for pension, når voksne tilkøber disse måltider.
Ved tilkøbt morgenmad, halv- eller helpension serveres måltiderne på Playitas Aparthotels egen buffetrestaurant. Måltider på de øvrige restauranter på Playitas er mod betaling.

Kontakt vores rejsekonsulenter, hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over jul og nytår, da ekstra gebyr pålægges for julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Værd at vide

Bemærk, at der er et begrænset antal cykler til udlejning. De kan forudbestilles hjemmefra ved minimum 6 dages leje eller lejes på dagsbasis ved ankomst. Ring gerne til vores rejsekonsulenter, som kan hjælpe med bestilling, tlf. 7013 3300. Hvis du vil medbringe specialbagage såsom din egen cykel, surfudstyr, dykkerudstyr eller golfbag, så hør hvad der gælder for dit flyselskab. Medbringer du noget af ovenstående udstyr kan du forudbestille plads i transferbussen for 250 kr. Ellers betales 35€ direkte ved ankomsten. Alle gæster på Playitas skal bære hotellets armbånd. Solstole og parasoller er mod betaling på stranden.

Book din rejse til Fuerteventura i denne uge og spar 500 kr. pr. voksen på alle tirsdagsafgange fra Kastrup med afrejse i perioden 28/10 2014 - 21/4 2015.
Indtast kampagnekoden i bookingstep 4: fue34
 

Find ferien

Pris pr. person fra 2.798 DKK

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 1-værelses Lejlighed, 7 nætter, 7/9 2014, Fra København/Kastrup

Book
Altid på vores hoteller med træning og wellness
  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Veludstyret fitnesscenter
  • Adgang til gruppetræning
  • Spa som også tilbyder massage og/eller behandlinger

Adresse og telefonnummer

Urb. Las Playitas
35629 Las Playitas
Tlf.: +34 928 860 400