1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Playitas Annexe

  • • Stor pool
  • • Bo op til 5 personer
  • • 400 meter fra Playitas Resort

Hotel Playitas Annexe er en sidebygning til vores populære sportsresort Playitas Resort. De enkle lejligheder passer til dig som vil have en god seng at sove i, men som lægger al din tid og kræfter på træning.  Der er ca. 400 meter at gå ned til Playitas Resort og de mange faciliteter der venter der.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder i sidebygning for 1-4 personer/1-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Roen. God plads. Stor terrasse.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Playitas Annexe er et enkelt hotel tilbud med mulighed for at benytte alle de skønne faciliteter og det store udbud af trænings muligheder der er på det indbydende sportsresort Playitas Resort.

Uendelige træningsmuligheder
På Playitas Resort finder du De Kanariske Øers største fitnesscenter og et stort cykelcenter. Her er også en moderne indendørshal, golf-, tennis- og løbebaner. I hjertet af anlægget ligger Plaza Rambla, et torv med tøjbutik med sportsudbud, restauranter, minsupermarked samt en sportsbar.


På Plaza Rambla ligger også Sports Booking, hvor du booker alt, som har med sport at gøre ud af vores store udbud af træningshold og aktiviteter. Her kan du læse alt om de forskellige sportsaktiviteter på Playitas Resort.

Slap af i Tau Spa

Efter en dag fyldt med aktiviteter, er det skønt at slappe af i Tau Spa. Her arbejder der også fysioterapeuter med stor erfaring indenfor træning og sundhed. Vælg mellem en bred vifte af behandlinger, forkæl dig selv med en sportsmassage eller slap af i en af de tre forskellige slags saunaer.

Skønne pools

Ved hotellet er der en stor pool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Ved Playitas Aparthotel er der et skønt poolområde med bl.a. massagebad samt vandrutsjebaner og plaskeområde for børn. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er totalt 5 pools på området.

Den olympiske 50-meter pool er opvarmet til 26-27 grader, og kan bookes på området mod betaling (badehætte er obligatorisk). Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Håndklædeservice.

Sjov for de mindste gæster

For de mindste gæster er der en legeplads og miniklub for børn fra 4-12 år, som er åben hver formiddag og hver eftermiddag. Kids Sports Academy, en aktiv børneklub med stribevis af aktiviteter for børn mellem 5 og 15 år i nogle uger.

Mad og drikke

Maden er en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas. Hvis du vælger at booke en rejse med halv- eller helpension nydes måltiderne i Playitas Hotels egen buffetrestaurant. Måltider på andre restauranter er mod betaling. Det er to à la carte-restauranter, som serverer spanske og italienske retter samt to poolbarer, hvor der serveres enkle retter.

Øvrigt på Playitas Resort

Gratis wifi (kode til wifi skal hentes i receptionen). Internethjørne mod betaling. Vaskestue med vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt ved Playitas Aparthotel. En del trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Busholdeplads for lokalbussen udenfor hotellet. På stranden er der solstole mod betaling.

Playitas Annexe ligger ca. 400 meter fra Playitas Resort og for at komme derned går du ned af bakken og forbi golfklubben.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halv- eller helpension kan købes på hotellet.

Værd at vide

• Bemærk at du skal checke ind på Playitas Annexe i receptionen på Playitas hotel ca 400 m væk. • Vær opmærksom på at internettet på hele Playitas kan være ustabilt i kortere og længere perioder. • Skal du have egen cykel, golftaske eller surferudstyr med, kan du forhåndsbestille en plads i transferbussen til 300kr. Forhåndsbestiller du ikke betales 35 euro direkte ved ankomst. Alle gæster skal bære hotellets armbånd på Playitas Resort som identifikation.