Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected er udvalgte hoteller af høj standard og med god komfort for både par og familier. Her findes bekvemme faciliteter som legerum, legeplads, pools for store og små og en skøn strand eller golfbane lige om hjørnet. Alle børn deltager desuden gratis i Polly & Mino Playitime. Skal dine børn lære at svømme på ferien? Her finder du også er svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. På disse hoteller finder du ligeledes kaffe- og juicebaren Mondo Coffee, en oase i oasen hvor man kan unde sig en rigtig latte, et glas friskpresset juice og lokale delikatesser - en oase i oasen.

Træn på ferien

Det skal være let at holde sig i form på ferien. På alle vores Apollo Mondo Selected-hoteller findes flotte fitness-lokaler med udstyr, så du kan holde formen ved lige. Desuden indgår 3 holdtræninger om ugen og morgenyoga 5 dage om ugen med skandinavisktalende instruktører, og somme tider tilbydes også gæstetræning med skandinavisktalende instruktører på hotellet. 

Rejser du med små børn?

Du kan forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Altid på Apollo Mondo Selected:

Charterresor med ApolloHøj kundetilfredshed

Charterresor med ApolloMondo Coffee

Charterresor med ApolloGod beliggenhed

Charterresor med ApolloLegerummet Pollynesien og legeplads

Charterresor med ApolloPolly & Mino Playtime og svømmeskole

Charterresor med ApolloMorgenyoga 5 dage om ugen

Charterresor med ApolloGratis fitness og wifi

Se alle Apollo Mondo-hoteller

Polly & Mino Playtime

Fem dage om ugen er Pollynesien bemandet. Her venter en time fuld af sjove aktiviteter, og der er også mulighed for at lære en masse nye ting - ligesom der er mulighed for at hilse på det landets sprog. Tegneskole og skattejagt er andre sjove aktiviteter. Vores højt uddannede, skandinavisk talende personale sørger for, at alle har det godt. En aften om ugen er der mini disco, og nogle hoteller vil der også blive afholdt filmaften. Alle børn er velkomne til Polly & Mino Playtime, og det koster ikke noget at deltage.

Legerummet Pollynesien

Somme tider er det skønt at søge skygge indendørs, når solen står højst på himlen. Så er Pollynesien det oplagte valg og et sjovt sted for alle vores små rejsende. Her kan børnene forlyste sig med spil, hygge og legetøj. Og måske bliver det i netop dette legerum, man finder sine bedste ferievenner. De større børn kan finde herhen selv, mens de mindre børn kan tage mor eller far med. Den kendte indretningsarkitekt og formgiver Jon Eliason har stået for den spændende indretning af legerummet.


Kaffe for feinschmeckere

Mondo Coffee

På kaffe og juicebaren Mondo Coffee, kan du nyde ferieroen og en ekstra god kop kaffe! Baristaer fra velkendte Johan & Nyström har instrueret cafepersonalet i barista kunst og anvist, hvordan man laver og serverer en god specialkaffe.

Giv dig selv lidt ekstra

På Mondo Coffee kan du også købe cappuccino, latte, espresso, flere slags frisk juice, lokale kager og is med tilbehør - alle af højeste kvalitet.

Gratis træningspas og morgenyoga

Træn på hotellet

Udover de aktiviteter, der tilbydes på eller i nærheden af hotellerne, er der altid inkluderet morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Aktuelt ugeprogram finder du på dit hotelværelse ved ankomst. Nogle gange tilbydes endda træningspas på hotellet.

Cykel- og løberuter

Peak Performance - et af verdens førende mulitsportshold - har kortlagt de bedste cykel- og løberuter omkring de fleste af vores Apollo Mondo Selected hoteller. Løberuterne er skiltet med farvekoder, og vi kan love dig en løbeoplevelse ud over det sædvanlige. Der er også gåstave og cykel- og løbevogne du kan låne mod depositum i receptionen.


Vælg dit land og destination

Klassificering

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype

Pris