Rejs fra Midtjyllands Lufthavn, Karup - afbudsrejser med Apollo Rejser her

Aktuelle afbudsrejser fra Midtjyllands Lufthavn, Karup

Her finder du i juni og juli masser af spændende tilbud på afbudsrejser fra Midtjyllands Lufthavn i Karup til Kreta, vi kan tilbyde her og nu! Vi tager forbehold for ændringer, da afbudsrejserne ofte sælges hurtigt. Frapriserne i listen over afbudsrejser fra Midtjyllands Lufthavn i Karup nedenfor er billigste alternativ på det pågældende hotel. 

Priserne på afbudsrejserne er gældende pr. person ved booking af mindst 2 personer i lejlighed/dobbeltværelse. Ved bestilling af flybillet alene gælder prisen pr. person. For rejse med uspecificeret indkvartering gælder specielle rejsevilkår. 

Bemærk: Priserne på afbudsrejserne er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Der er ofte mulighed for opkøb af værelsestype, udsigt eller lign. på afbudsrejserne. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Evt. visumgebyr og/eller indrejseskatter er ikke inkluderet i viste afbudsrejser. Afbudsrejsetilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt løbende prisopdateringer.