Udflugter, Gran Canaria

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Delfinsafari

At stå ved rælingen og se hvordan en flok delfiner pludselig hopper op af det glitrende hav, er noget du sent glemmer. For dig der ikke har set delfiner i sit naturlige miljø, er det en fantastisk oplevelse. Båden vi sejler med, har glasgulv, så du ikke misser noget som helst.

Livet under havoverfladen er stort rundt om Gran Canaria, og der er en stor chance for, at vi kommer til at se havskildpadder og flyvefisk.

Frokost indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 239 DKK
Børn (2-11 år): 127 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Tirsdag, Torsdag
Book

Garbos Show!

Kombinér en god 3-retters middag med et sang- og danseshow på Garbo's i Bahia Feliz. Konceptet kan sammenlignes med Wallmans saloner, og det vil sige, at artisterne også vil være dem, der serverer for dig i løbet af aftenen. Stemningen er hjertelig og fantastisk, maden er god, og underholdningen er i topklasse.

3 retters måltid inkl. drikkevarer er inkluderet i prisen. Transfer indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 432 DKK
Børn (2-11 år): 112 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Finsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Lørdag, Søndag
Book

Rocky Adventure - Vandretur

Tag med på en vandretur langs urbefolkningens gamle stier blandt pinjebeklædte bjergsider og gennem det dramatiske landskab. Gran Canaria har nemlig en fantastisk natur, og hver ugedag har forskellige vandreturer. Den korteste er på 6 kilometer, og turene går højt op i bjergene hvor luften er tyndere.

Vælg mellem vandreturene:

Mandag: Vi vandrer i naturreservatet West Roque Nuble, som tager os igennem tre af Gran Canarias fire klimazoner.

Tirsdag: Vi vandrer gennem Pilancones skove og oplever rå og eksotisk natur. På turen vil vi opleve fantastiske udsigter i alle retninger (kun nov.-feb.).

Onsdag: Vi vandrer langs den gamle jernbane "Camino de la plata" mod Gran Canarias højeste punkt, Pici de las Nieves, der ligger 1.949 m over havet.

Fredag: Vi vandrer i vindistriktet oven for den hyggelige by Santa Lucia mod Guayadeque-dalen.

Bemærk at mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen og kan heller ikke købes på turen. Så husk en madpakke.

Voksne (12+ år): 410 DKK
Børn (2-11 år): 410 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Fredag
Book

Jeepsafari, et vildmarkseventyr – Sommer 2017

Tag med på denne spændende og actionfyldte dag i smukke omgivelser langs kysten og gennem bjergene. I jeeps passerer vi spændende klippeformationer, søer og frodige dale. Herefter fortsætter vi turen gennem fyrreskove og vulkanske landskaber op til de højere dele af Gran Canaria. Når det er ved at være tid til frokost stopper vi ved den kanariske by Fataga, som er placeret i en smuk dal.

Efter frokost fortsætter vi med jeeps gennem Gran Canarias betagende landskab, og finder vej til øens skjulte skatte, inden det er tid til at vende tilbage til hotellerne.

Frokosten er inkluderet i prisen. Morgenmad er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 380 DKK
Børn (2-11 år): 268 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Adgang til Corallium Spa Costa Meloneras

Sørg for den ultimative forkælelse med et besøg på luksushotellet Corallium Spa Costa Meloneras spa. Spaområdet har et fantastisk design og et afslappende miljø med varme og kolde behandlinger. Oplev en iskold iglo, realistiske lavagrotter som minder om De Kanariske Øers vulkanlandskab, tyrkisk hamam, en afrikansk sauna og saltvandspools med samme salte som i Det Døde Hav.

Du kan tilkøbe forskellige former for behandlinger, prøve algeindpakning, traditionel antistressmassage eller en chokoladebehandling?

Fire timers spa samt badekåber badetøfler og håndklæder er inkluderet i prisen.
Massage og spabehandlinger er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 246 DKK
Børn (2-11 år): 246 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog:
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
Book

Alt om de kanariske vine

Det her er udflugten for dig, der vil lære mere om Gran Canarias vinproduktion og samtidig opleve fantastisk natur. På vej op af bjerget passerer vi tre af Gran Canarias fire forskellige klimazoner. Vi gør et fotokort stop i Fataga-dalen, som også går under navnet ”Valley of the thousand palms”.

Vi afslutter turen på Bodega of Tirajanas, hvor vi får en guidet tur og lærer mere om vinfremstillingen. Efter den guidede tur serveres der smagsrige tapasretter samtidig med, at vi smager på seks forskellige kanariske vine. Hvis du ønsker, er der naturligvis også mulighed for, at købe de kanariske vine med hjem.

Tapasretter og vin til maden er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 443 DKK
Børn (2-11 år): 220 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Bådtur med katamaranen Afrikat

Det her er en dejlig og afslappende udflugt for hele familien hvor vi bruger hele dagen ombord på katamaranen Afrikat. Alle får egen solmadras, og vil du have skygge, er der også mulighed for det.

Katamaranen ligger stille i ca. to timer på et tidspunkt, hvor du kan tage et forfriskende dyp i det klare hav. Her vil der også serveres frokost. Efter frokost skal vi udforske de hemmelige områder nær kysten og besøge grotter med en motorbåd. Der vil også være forskellige vandsportsaktiviteter mod betaling.

Frokost og drikkevarer indgår i prisen.

Bådtur med katamaranen Supercat – Sommer 2017

Tag med på en skøn og afslappende heldagsudflugt, der passer til hele familien. Vi tilbringer dagen sammen om bord på Supercat, der er en af verdens største katamaraner.
Vi sejler fra havnen i Puerto Rico og sejler langs med Gran Canarias sydvestlige kyst. Vi går i land ved den smukke strand Güigüi, som ligger i et naturreservat, der kun kan nås til fods eller med båd. I løbet af dagen nyder vi Atlanterhavets vand eller slapper af i jacuzzien på Supercat. Frokosten serveres på stranden. Vi får kylling, kanariske kartofler i mojo-sauce og en salat.

Frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 395 DKK
Børn (2-11 år): 209 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Lørdag, Mandag
Book

Cykeltur på Gran Canaria

Oplev Gran Canarias fantastiske natur på en anderledes måde - nemlig fra cyklen! Vi tilbyder to forskellige ture, den ene er med mountainbike og den anden er med el-cykel. Vælg selv, hvilken tur der passer dig bedst. Begge ture er i mindre grupper, og der følger en guide med under hele udflugten.

La Fortaleza: Vi starter dagen ca. 900 m oppe, hvor vi med mountainbike cykler ned til kysten. Vi kommer til at køre igennem San Bartolomè langs små, sjove stier. Derefter kommer vi igennem en lidt sværere rute, ud til kanten af kraterne fra vulkanen Caldera de Tirajanas. Cykelturen kommer til at være både op og ned af bakke. Vi gør et velfortjent stop, inden vi cykler videre ned mod kysten.

Ayagaures: Denne tur er lidt mere enkel, da vi er med el-cykler, hvilket gør, at denne tur er velegnet til både erfarne og uerfarne cyklister. Vi starter i Playa del Inglés, og derefter tager vi videre til dalen, Ayagaures. Når vi kommer frem til byens kirke, tager vi et velfortjent stop for at få lidt mad og drikke. Derefter tager vi videre til udsigtspladsen Pedro Gonzales, som ligger ca. 490 meter over havet. Efter det cykler vi hurtigt ned af til fyrtårnet i Maspalomas.

Indgår i prisen: Cykel, sandwich, vand og cykelhjelm. Transfer fra Playa del Inglès.

Indgår ikke i prisen: Transfer fra Salobre, Puerto Rico, Playa del Cura og Puerto de Mogán, koster 10 euro.

Minimumsalder er 16 år. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Delfinsafari inkl. Marked i Puerto Mogán

At stå ved rælingen og se hvordan en flok delfiner pludselig hopper op og splitter det glitrende hav, er noget du sent glemmer. For dig der ikke har set delfiner i sit naturlige miljø, er det en fantastisk oplevelse.

Efter delfinsafarien er der tid til lidt shopping på markedet i Mogán, inden bussen fragter os hjem til hotellet igen.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 261 DKK
Børn (2-11 år): 134 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Gran Canarias højdepunkter – Sommer 2017

Tag med på denne dejlige udflugt, hvor vi oplever Gran Canarias højdepunkter fra små minibusser med plads til otte personer. Vi starter med at køre gennem den smukke Fataga-dal også kendt under navnet dalen med de 1000 palmer. Vores første stop er i den klassiske kanariske lille by Fataga. Herfra har vi en fantastisk udsigt over dalen. Herefter kører vi igennem de små hyggelige bjerglandsbyer San Bartolomé de Tirajana, Ayacata og Cruz de Tejeda.

Vi nyder en frokost på restauranten Balcon de Zamora, før vi fortsætter mod den smukke landsby San Mateo. Vi afslutter dagen med et besøg på en stor aloe vera farm, hvor vi lærer mere om plantens helbredende effekt.

Frokost er inkluderet i prisen.

Shopping og tapas i Las Palmas

Kom med til Gran Canarias hovedstad Las Palmas, hvor den står på shopping og seværdigheder. Vi afslutter aftenen på ægte spansk maner - nemlig med tapas!

Vi starter med at besøge et større shoppingcenter, og herefter tager vi til Las Palmas, som er mere centralt. Vi vil opleve den gamle bydel Vegueta fra 1400-tallet. I området omkring den smukke Santa Ana, ligger der flere hyggelige tapasbarer, hvor vi vil spise aftensmad.

Mad og drikkevarer indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 183 DKK
Børn (2-11 år): 105 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Snorkeltur – Sommer 2017

Denne tur henvender sig til dig over 10 år.

Er du nysgerrig på livet under havets overflade? Så kan vi anbefale dig denne herlige dagsudflugt til stranden i Taurito, hvor du får muligheden for at snorkle! Under overfladen åbner der sig nemlig en helt ny verden – vær klar på både at møde havskildpadder og smukke fisk.

Vi tager sammen af sted til stranden, og her bliver vi mødt af en skandinavisktalende instruktør, der fortæller os om havet og om den smukke verden, som findes under vandoverfladen. I løbet af dagen kommer vi både til at bade og snorkle.

Fuldt udstyr er inkluderet i prisen. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på restaurant.

Voksne (12+ år): 358 DKK
Børn (2-11 år): 179 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Søndag
Book

Snorkling & Dykning – Sommer 2017

Denne tur anbefales til dig over 10 år. 

Grib chancen og brug en dag på både at snorkle og dykke under din ferie på Gran Canaria!

Vi tager sammen til stranden i Tauritio, hvor vi begynder dagen med en snorkletur, der naturligvis ledes af en erfaren skandinavisktalende instruktør. Efter frokost er det tid til, at prøve kræfter med et prøvedyk sammen med de erfarne instruktører. I cirka 45 minutter har du muligheden for, at opleve hvad som gemmer sig under havets overflade, når du kommer ned på ca. 6 meter. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at svømme på så dybt vand!

Fuldt udstyr er inkluderet i prisen. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men kan købes undervejs.  

Voksne (12+ år): 596 DKK
Børn (2-11 år): 596 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Søndag
Book

Ørundtur på Gran Canaria

Tag med på denne udflugt og oplev Gran Canarias varierende landskab og de fire klimazoner som findes her. I løbet af dagen kører vi igennem flere små bjerglandsbyer, og vi gør et stop på klippen Roque Nublo, som ligger omkring 1800 meter over havets overflade, og er en af ​​Gran Canarias mest berømte vartegn. Hvis det er klart vejr, er det muligt at se helt over til Tenerife, hvor man kan ane vulkanen Teide i det fjerne. Derefter tager vi Firgas og Arucas, hvor vi besøger en romfabrik.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på stedet.

Voksne (12+ år): 395 DKK
Børn (2-11 år): 198 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag
Book