Indrejseformularer til dit rejsemål

Flere lande har indført krav om indrejsekontrol og der opdateres løbende om nye krav. Det er vigtigt, at man som rejsende selv holder sig opdateret og sørger for at have en korrekt udfyldte indrejseformularer. Indrejsekontrollen skal gøre det muligt for de respektive lande at kunne foretage hurtig smittesporing af COVID-19. Hvis du allerede har booket, eller vil booke en rejse, skal du udfylde en indrejseformular inden afrejse.

I formularerne skal du bl.a. oplyse flyinformation, personlig information og adresse til hotellet. Adressen til dit hotel finder du på vores hjemmeside, under hotellet og i fanebladet 'Fakta' eller på hotellets egen hjemmeside.

Vær opmærksom på at du selv er ansvarlig for at du har udfyldt indrejseformularen med korrekte oplysninger samt tidspunkt. Vær person på bookingen skal udfylde en indrejeformular, og hvis ikke dette er gjort, vil du blive nægtet indrejse til dit rejsemål, og du kommer derfor ikke med flyet. Hvis dette sker, har du ikke mulighed for at få pengene refunderet på din tabte rejse.   

Indrejseformular Grækenland

Indrejseformular til Spanien

Indrejseformular til Cypern


Har du yderligere spørgsmål?

Få rejseforslag fra en rejsekonsulent Få svar på spørgsmål til en rejse

 

Du kan også ringe til os, men vi oplever for tiden længere telefonkøer end sædvanligt.

3520 1900

Ændrede åbningstider på grund af COVID-19.  
 

Mandag - fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket