Indrejseformularer og COVID-19 test til dit rejsemål

Flere lande har indført krav om indrejsekontrol, og der opdateres løbende om nye krav. Det er vigtigt, at man som rejsende selv holder sig opdateret og sørger for at have en korrekt udfyldte indrejseformularer. Indrejsekontrollen skal gøre det muligt for de respektive lande at kunne foretage hurtig smittesporing af COVID-19. Hvis du allerede har booket, eller vil booke en rejse, skal du udfylde en indrejseformular inden afrejse.

I formularerne skal du bl.a. oplyse flyinformation, personlig information og adresse til hotellet. Adressen til dit hotel finder du på vores hjemmeside, under hotellet og i fanebladet 'Fakta' eller på hotellets egen hjemmeside.

OBS! Du har som rejsende selv ansvaret for at medbringe en negativ COVID-19 test i rette tid (såfremt dette kræves) og at have udfyldt indrejseformularen korrekt og i korrekt tid inden afrejse. Hvis dette ikke er gjort, kan du blive nægtet indrejse i landet, og i lufthavnen kan du blive nægtet ombordstigning. Hvis dette sker, har du ikke mulighed for at få pengene refunderet på din tabte rejse. Bemærk at hvis du er blevet ombooket til et andet fly, eller hvis du selv har booket din rejse, skal du udfylde formularen endnu engang med korrekt flynummer, eller du kan opdatere den allerede udfyldte formular med ændringerne.

Indrejseformular Grækenland

Indrejseformular til Spanien

Indrejseformular til Cypern

Indrejseformular til Madeira


Har du yderligere spørgsmål?

Få rejseforslag fra en rejsekonsulent Få svar på spørgsmål til en rejse

 

Du kan også ringe til os, men vi oplever for tiden længere telefonkøer end sædvanligt.

3520 1900

Ændrede åbningstider på grund af COVID-19.  
 

Mandag - fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket