Spa i Vietnam

Afslapning på ferien

Du må ikke glemme hovedformålet med en ferie – at slappe af og tage det roligt. Tag del af vores tips til Vietnams bedste spa, eller hvorfor ikke også en mere lokal afslapningsmetode: tai chi?

Forkæl dig selv

Et besøg i Vietnam bør omfatte minimum en spabehandling. Overalt ser du små indbydende spacentre, som er klar til at udføre mirakler for dine ømme kropsdele. Er du ude efter lidt mere luksusbehandling, tilbyder de fleste hoteller spabehandlinger. På Forester Spa og på Tám Spa i Mui Né får alle Apollogæster 10% i rabat. For at få rabatten, viser du en voucher, som du får af din rejseleder.

Lerbad og varme kilder

Hvis du befinder dig i Nha Trang, skal du huske at besøge Thap Ba Hot Spring Centre. For enden af en lille grusvej ligger dette unikke sted, som kombinerer to skønne oplevelser: lerbad og varme kilder. Foruden den sunde effekt er det en rigtig sjov oplevelse. Åbent om dagen 07.00-19.30. Tlf.: +84 (0) 583 834 939.

Massage i Vietnam

Tai chi

Er du stiv eller øm i leddene, så er tai chi den rette medicin. Denne kinesiske spirituelle kampkunst har rødder i den urgamle kinesiske filosofi taoismen. I dag udøves tai chi først og fremmest for at styrke krop og sjæl. Den er især populær blandt den ældre del af befolkningen. I Saigon kan du opleve dette – og endda selv deltage – i byens parker fra tidlig morgenstund eller sen eftermiddag. Et godt sted at gå til er Tao Dan-parken eller Den Botaniske Have.

Lær at lave vietnamesisk

Hvis du kan lide at spise vietnamesisk mad, så har du nu også chancen for at lære at lave den. Med nogle enkelte fif og god råd kan du imponere venner og familie derhjemme. Du deltager i hele processen fra indkøb af råvarer på lokale markeder til den færdige ret er klar på tallerkenen. Perfekt for hele familien! Kontakt din rejseleder for booking og mere information.

Vanddukketeater

Når rismarkerne var oversvømmet, blev vandoverfladen en teaterscene. Med dukketeater underholdt man ikke kun menneskerne, der så på, man sørgede også for, at ånderne var i godt humør. Vanddukketeater – eller på vietnamesisk múa rôi – er en oldgammel underholdningsform fra 1100-talet eller endnu tidligere, som absolut bør opleves, når du nu er her. Daglige shows finder sted i Saigon hos Golden Dragon Water Puppetry Theatre, 55B Nguyen Thi Minh Kai St, Distrikt 1. For mere information og booking, ring +84 (0) 839 302 196 eller +84 (0) 989 370 873.12.