The Cliff Resort

  • • Kan kombineres med Saigon
  • • Bio på hotellet
  • • Nær stranden

The Cliff Resort er et sofistikeret og elegant hotel med moderne touch. Hotellets beliggenhed, på en klippe ved havet og med stranden nedenfor, byder på en smuk udsigt og et skønt miljø. Her bor du i rummelige værelser eller suiter. Du kan have det sjovt med alt fra vandsport til bio – og du behøver ikke at forlade hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,5 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elegante The Cliff Resort tilbyder smuk beliggenhed med udsigt over havet. Ved poolområdet findes to infinitypools og solstole og parasoller. Det er også en poolbar. Ved stranden ligger der en nyåbnet strandbar.

Hotellets restaurant Vista serverer international mad og det bedste fra det vietnamesiske køkken. Du vælger selv om du vil sidde indendørs eller udendørs. Club Loungen i lobbyen har et stort udbud af vin og alle typer kaffe. Afternoon tea hver dag og et stort udbud af forskellige kager og frugt uden ekstra omkostning (tilbydes kun i højsæsonen frem til slut marts). Gratis madlavningskursus to gange om ugen.

Spa med sauna og flere behandlinger mod betaling. Gratis lille fitnessrum. Vandsport på stranden mod betaling. Lille biograf på hotellet med tre forestillinger pr. dag, prisen indgår popcorn og cola. Karaoke mod forespørgsel (mod betaling). Mulighed for at låne en cykel. Gratis hotelbus til Mui Ne en gang om dagen. Legeplads. Golfbiler findes på hotelområdet for transport. Niveauforskelle på hotelområdet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 35 20 19 00, ved hel- eller halvpension under det vietnamesiske nytår (18/2). Der kommer et ekstra tillæg for nytårsmiddag.