Blue Ocean Resort

  • • Ved den smukke Mui Ne-strand
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet
  • • Gratis wifi

Midt i centrum og direkte på den smukke Mui Ne-strand ligger hotel Blue Ocean Resort. Her bor du i mindre bygninger, som ligger i den grønne have og spredt over hotelområdet. Hotellets skønne spa afdeling er det perfekte sted at afslutte dagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,7 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Blue Ocean Resort er et populært hotel med en smuk have, som grænser op til den fine Mui Ne-strand. På hotelområdet er der en pool med solstole og parasoller.

Hotellets restaurant Senses tilbyder et varieret menukort med alt fra europæiske retter til populære asiatiske specialiteter og speciel menu til børnene. Restaurant og bar Salt er et perfekt sted at nyde solnedgangen. I hotelles lobby ligger Café Blue, hvis du vil have en kaffe og snacks. Roomservice fra tidlig morgen til sen aften.

Gratis wifi på fællesområder. Spabehandlinger, dampbad og sauna mod betaling. Midt i centrum med shopping og restauranter i Mui Ne. Ca. 13 km til Phan Thiet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halv- og helpension

Alle hoteller i Phan Thiet

Oriental Pearl Resort

Hotel Oriental Pearl Resort er beliggende nær en af de bedste strande i området omkring Phan Thiet og byder på et smukt område i typisk vietnamesisk stil. Her vil du føle dig godt tilpas med det opmærksomme personale. Fra poolen omringet af palmer er der en smuk udsigt over havet hvor du kan nyde bølgernes brusen.

Phu Hai Resort

Ved en privat sandstrand i dejlige Phan Thiet ligger Phu Hai Resort, et hotel af høj standard omgivet af en frodig have. Slap af ved det dejlige poolområde eller tag et dyp i det krystalklare hav. For den aktive er her et gratis fitnessrum.

Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de smukke hotelbygninger omgivet af en frodig have. Når det er tid til en pause fra sol og badeture, kan vi anbefale en tur på en af hotellets lånecykler. Et andet tip er en forfriskende massage eller en tur i jacuzzi før du vælger aftenens restaurant.

Romana Resort (Phan Thiet)

Romana resort ligger på en bakke ved en lille strand mellem Mui Ne og Phan Thiet. Det lækre poolområde og spaafdelingen, hvor du kan nyde skønne behandlinger med naturprodukter, er kun nogle af højdepunkterne på dette fine hotel. På hotelrestauranten kan du både nyde lækker mad og den smukke havudsigt. Hvis du vil se dig lidt omkring, kan du låne en cykel eller hoppe på hotelles gratis bus, som kører til Mui Ne.

Sailing Club Mui Ne Resort

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.

Bamboo Village Resort

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.