1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Uspecificeret

Uspecificeret

Uspecificerede rejser

En uspecificeret rejse medfører specielle regler og bør kun vælges, såfremt man ikke stiller krav til indkvarteringen på rejsemålet. Indkvarteringsstedet kan være beliggende hvor som helst på det pågældende rejsemål, og indkvarteringen behøver ikke at have nogen forbindelse med vort ordinære program i øvrigt. Indkvartering behøver ikke være på et hotel, men kan være på et mindre pensionat. Flytning fra et indkvarteringssted til et andet kan forekomme, også flere gange under opholdet. Flytning kan ske med ned til 12 timers varsel. Standarden vil være lav. Rengøring og pension er ikke inkluderet, uanset hvad hotellets andre gæster tilbydes. Normalt vil der være eget bad og toilet i forbindelse med værelset, men det kan ske, at dette er beliggende på gangen. Aircondition og sikkerhedsboks kan ikke forventes. Hvis det findes, vil det være mod betaling, uanset om hotellets andre gæster tilbydes det gratis, og det afregnes direkte med hotellet. Restaurant, bar, brugbar swimmingpool, wifi og andre hotelfaciliteter kan ikke forventes. Rejselederservice kan fås igennem Apollos servicekontor, og kontakten varetages af den rejsende selv. Udflugtsmuligheder kan ikke garanteres.
Trafikstøj, støj fra natteliv, dyreliv, flystøj, byggestøj og lignende gener må påregnes.
Ønskes en anden indkvartering efter ankomst til rejsemålet, betales differencen mellem den betalte grundpris og grundprisen på det ønskede hotel/lejlighed på rejsemålet, beregnet ud fra gældende dagspriser + et afbestillingsgebyr svarende til 3 dage på det oprindelige hotel + et administrationsgebyr.
Normalt modtages ikke reklamationer over indkvarteringsstandarden på denne type rejser.

I tilfælde af at man rejser flere personer sammen, som kræver flere værelser/lejligheder, så er det ikke sikkert, at man kommer til at bo på samme hotel. Det er dog muligt mod et gebyr at få garanti for, at man kommer til at bo på samme hotel. Gebyret er 200,- pr. person pr. uge for europæiske destinationer og 250,- pr. person pr uge for oversøiske destinationer. Kontakt vores rejsekonsulenter for at få dette tilført på din booking.


Opgradér rejsen til et af vores navngivne hoteller

Vil du være sikker på at få opfyldt dine ønsker omkring hotelfaciliteter, pool eller beliggenhed? Så anbefaler vi et af vores navngivne hoteller.

Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype