Honolulu

  • • Varme temperaturer året rundt
  • • Fantastisk og frodig natur
  • • OBS! Du rejser til Honolulu på egen hånd

Paradisstrande, fantastisk natur og en dejlig atmosfære. I Hawaiis hovedstad, Honolulu, samles surfere, luksusrejsende og backpackere. Hvad er hemmeligheden, der gør byen så populær? Måske er det luksushotellerne, den eksotiske mad eller de fantastiske naturfænomener, der venter.Fakta om Honolulu

Tidsforskel

Sommertid: dansk tid -12 timer. Vintertid: dansk tid -11 timer.

Valuta

USD = Amerikansk dollar. Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Restauranter

Det kan være dyrt at spise i Honolulu, men prisen afhænger af, hvor og hvad du vælger at spise. Der er mange såkaldte poké-stande, hvor du kan kombinere din egen pokéskål til en lille sum penge. En tre-retters menu på en fin restaurant kan koste op til 900 kr. for to personer.

Transfer

Den nærmeste lufthavn er Honolulus - Honolulu International Airport. Den ligger ca. 15-25 min fra centrum af Honolulu i bil. Det er lettest at reservere en taxi på forhånd, ellers er der på stedet. Der er også lokalbusser, men de tager dig ikke med, hvis du medbringer større bagage.

Strande

Den mest berømte strand i Honolulu er Waikiki, primært for sin centrale beliggenhed. Andre berømte strande i Honolulu er Kuhio Beach, Kahanamoku Beach, Kaimana Beach, Ala Moana Beach Park og Sans Souci Beach Park. Under Diamond Head er der også en lille strand - Diamond Head Beach Park.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 25°c
feb 25°c
mar 25°c
apr 25°c
maj 26°c
jun 27°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 28°c
okt 28°c
nov 27°c
dec 26°c