Flybilletter til Miami

Fly til Miami

Nemme flyrejser til Miami

At booke flybilletter til Miami er enkelt, og der findes en række gode flyløsninger med en hurtig mellemlanding via en europæisk eller amerikansk lufthavn. Ønsker du at flyve direkte til Miami-området, så kan du vælge at flyve med Norwegian direkte fra København til Fort Lauderdale. Vælger du en flyrejse med mellemlanding, så kan du vælge blandt flyselskaber som; Finnair, British Airways, American Airlines, United Airlines, KLM, Icelandair og Lufthansa – og flere.

Lufthavnen i Miami

Miami International Airport (MIA) ligger 13 km fra Miami centrum, og er en af USA’s største lufthavne. Du kommer lettest til og fra lufthavnen med bus eller taxi til forskellige steder i Miami-området.

Med bus eller Metro til Miami

Ved Hall E, niveau 1 – finder du busstationen. Herfra kører der busser til forskellige steder i området. Linje 7 kører til Miami centrum, linje 37 til Hialeah, linje 42 til Opa-locka og Coconut Grove, og linje 110 J til Miami Beach, for at nævne nogle få. Fra lufthavnen kan du også tage metro (MetroRail), som hurtigt bringer dig til forskellige dele af Miami.

Taxi fra lufthavnen

Udenfor ankomsthallen finder du taxiholdepladsen. En taxi til South Beach koster ca. 35 dollars. Til andre steder i Miami-området koster det ca. 35-55 dollars, afhængig af afstanden.


Bestil din rejse til Miami:

Pakkerejse til Miami | • Flybilletter til Miami | • Hoteller i Miami