Når flere rejser sammen i Tyrkiet

Når flere rejser sammen

Er I et stort hold af venner, der skal rejse sammen, eller har I planer om en stor familieferie for at fejre noget specielt? Så skal I booke et hotel, der kan tage imod store selskaber, såsom Beach Club Doganay i Alanya, hvor en af vores gæster Carina Söder fik en vellykket familierejse.

– Vi tog på en stor familieferie og var i alt 10 personer; jeg og min mand og søn, min bror og hans 3 børn og min mor og mine to søstre, fortæller svenske Carina Söder, som i sommer var på hotel Beach Club Doganay i Alanya.

Ønsket om All Inclusive samt nærhed til både hav og pool var et vigtigt kriterium, da vi valgte hotel.

– Vi ville selvfølgelig gerne have værelser ved siden af hinanden, så derfor ringede vi og talte direkte med Apollo ved bookingen. De løste alt, så vi havde mulighed for at tale med hinanden fra balkonerne på hotellet! Værelserne var pæne, og rengøringspersonalet overraskede hver dag med et nyt kunstværk, alt lige fra svaner til roser, foldet af vores sengetøj og håndklæder.

En service Carina var ekstra tilfreds med var, at der fandtes en svensktalende vært, som tog hånd om de svenske gæster i hotellets reception. Det gjorde det hele nemmere, når de skulle have hjælp med noget eller havde spørgsmål.
 
Maden er en vigtig del af ferieoplevelsen, og hele gruppen var tilfreds med hotelrestaurantens store udbud.

– Alt var smukt anlagt med lækre frugter og flotte dekorationer.

Hotellet havde også aktiviteter, som faldt alle i smag i det store selskab. Den yngste rejsende Selma gik på minidisco hver dag, drengene spillede fodbold og Carina gik i spa med mor Solveig hver dag.

Hele familien havde en skøn uge sammen.

All Inclusive i Tyrkiet er optimalt, når man rejser i et stort selskab. Det var en meget positiv oplevelse, og hotellet var rigtig godt. Nu har vi fået blod på tanden! Næste sommer rejser vi sammen igen!