Rejser til Side

Side:

  • • Lang strandpromenade
  • • Charmerende huse og butikker

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

I Side venter en charmerende ferie i pittoreske omgivelser. Her er ruiner og kulturelle seværdigheder i den gamle bydel kan du gå rundt mellem charmerende stenhuse, butikker, barer og restauranter. På ferie i Side kan du nemt kombinere sol og badeture ved de lange sandstrande, med spændende udflugter til steder der minder om en svunden tid.Fakta om Side

Transfer

Fra lufthavnen i Antalya til vores hoteller tager det ca. 1 time og 15 min. med bus. Fra lufthavnen i Gazipasa tager det ca. 2 timer og 15 min. til vores første hotel i Side. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Side har 2 dejlige og lange strande med finkornet sand. Den vestlige strand er lavvandet med finkornet sand og den østlige strand har grovere sand og til tider høje bølger. Solstole og parasoller kan lejes.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 20°c
maj 25°c
jun 29°c
jul 32°c
aug 33°c
sep 30°c
okt 26°c
nov 21°c
dec 16°c
8,7 ud af 10 Side
Vores gæsters vurdering, Baseret på 198 anmeldelser

Andre rejsemål Tyrkiet

Erciyes

Erciyes i Kappadokien er et af Tyrkiets største skisportssteder. Skisystemet i Erciyes byder på imponerende 1.258 meters faldhøjde og et topmoderne liftsystem. Skisportsstedet ligger tæt på lufthavnen, byen Kayseri og i udkanten af det magiske Kappadokien, hvor turister fra hele verden strømmer til for at se de nu verdensberømte ballonflyvninger.

Kappadokien

Længes du efter at opleve noget helt nyt? Rejs til Kappadokien i Tyrkiet! Når de farverige luftballoner langsomt stiger til vejrs ved daggry, med det uforlignelige landskab i baggrunden, er det svært ikke at miste pusten. I Kappadokien kan du være aktiv i fantastiske omgivelser og opleve en historisk del af Tyrkiet, der adskiller sig fra de klassiske sol- og stranddestinationer.

Istanbul

Istanbul er blevet et populært rejsemål for storbyferien. I Istanbul vil du opleve en blanding af både europæisk og asiatisk kultur, som du ikke finder noget andet sted. Her kan du beundre den Blå Moské og de underjordiske gamle cisterner. Gå i James Bonds fodspor, som flere gange er filmet i byen, senest til ”Skyfall”. Shop løs i Grand Bazaar og nap en kaffepause på en af byens mange gadecaféer.

Alanya

Populære Alanya er sydkystens største turistby, hvor sol- og badeferien kombineres med pulsen fra bylivet. Her finder du lange strande, god shopping, et hektisk natteliv og lækker mad. Hvis du vil forkæle dig selv på ferien, er her et stort udbud af hamam, frisører og skønhedssaloner. I Alanya bestemmer du selv, hvor afslappende eller aktiv din ferie skal være.