Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser beliggende i hovedbygningen med laminat- eller parketgulv. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i sidebygningen med 3 etager. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med pooladgang

Dobbeltværelser med pooladgang ligger i stueplan i sidebygningen med 2 etager. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Hårtørrer. Bad og toilet. Terrasse ved poolen.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser med 2 ord. senge

Familie-værelser beliggende i den sidebygning med 3 etager. To soveværelser og et badeværelse. Mindre dobbeltseng og ekstraopredninger i sovesofaer. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser beliggende i sidebygningen med 2 etager. Kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon.

Antal personer: 2 personer.