Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel er et stort og stilfuldt hotel med tinder og tårne, lige udenfor Side. Hotellet har en privat del af stranden, hvor solstole og parasoller er inkluderet. Her er masser at lave for hele familien med børneklubber, forskellige træningspas og adgang til sjove vandrutsjebaner. Hvis du ikke vil lave noget, kan du bare slappe af i nabohotellets spa og bare tage dagen som den kommer.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden og indretning og at man kan bruge begge hotelområder både Royal og Palace.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Et stort poolområde med pool, børnepool samt solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Privat del af stranden hvor der er solstole, parasoller, bar og restaurant samt et omklædningsrum. Hotellet tilbyder også transport til stranden en gang hver halve time. På søster- og nabohotellet Side Royal Palace er der en aktivitetspool med fire vandrutsjebaner og en børnepool, der kan benyttes gratis.

Side Royal Style har tre restauranter. En buffetrestaurant, hvor du kan spise morgenmad, frokost og middag og to à la carte-restauranter med retter fra det kinesiske køkken og køkkener omkring Middelhavet. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Lobbybaren er åben indtil midnat, og poolbaren er åben 24 timer i døgnet. Cafe. Kombineret bar/restaurant på stranden, der serverer snacks og fyldte fladbrød, Gözleme.

Hotellet arrangerer forskellige typer aktiviteter i løbet af dagen og underholdning om aftenen, herunder danseshows, boccia, dart, bingo, konkurrencer og livemusik. Ønsker du at bevæge dig, er der mulighed for at deltage i vandgymnastik, beachvolley og diverse træningspas. Bordtennis. Billard mod betaling. På stranden er der mulighed for at prøve forskellige vandsportsgrene, ikke i hotellets regi og mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads ved hotellet og ved stranden. På søster- og nabohotellet Side Royal Palace er der sauna, hammam og dampbad til fri afbenyttelse. Massage og spa-behandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet og på hotellets del af stranden. Ca. 7 kilometer via promenaden til Sides antikke centrum, hvor gågader er fyldt med butikker, barer og restauranter. Der er en lokal bus, der kører lige udenfor hotellet, ellers er det nemmeste at tage en taxa eller en dolmus.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
 • Gözleme i poolbaren og i strandrestauranten, kl. 10.00-16.00
 • Kaffe med tilbehør i caféen, kl. 11.00-23.00
 • Frokost og snacks i strandrestauranten, kl. 12.30-16.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Is i poolbaren og i strandbaren, kl. 13.00-16.00
 • Snacks i poolbaren, kl. 14.30-16.00
 • Eftermiddagskaffe i strandbaren, kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
 • En middag pr. ophold i en af à la carte-restauranterne, kl. 19.00-21.00
 • Snacks, kl. 23.00-24.00
 • Minibaren på værelset, som dagligt fyldes op med øl, vand og sodavand
 • Lokale og udvalgte forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i enhver af hotellets barer 24 timer i døgnet

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra 11.00 på ankomstdagen til kl 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Side

Nar Apart

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, hvor personalet tager sig godt af sine gæster. Ved hotellets poolområde findes både separat børnepool og en pool-/snackbar. Her kan du bestille en let ret og en dejlig drink, mens du nyder det skønne poolområde.

Can Garden Beach

Ved den smukke sandstrand i Side ligger det hyggelige Can Garden Beach. Hotellet er beliggende i Sides arkæologiske område og i den frodige have ligger flere små rester fra en svunden tid. Ved det store poolområde er der en pool med vandrutsjebaner og du bor bekvemt med All Inclusive.

Melas Resort

Dette hotel ligger midt på den skønne sandstrand i Side. Her er en mængde tilbud for både voksne og børn – minigolf, tennis, squash og billard er blot nogle af de mange aktiviteter. Kølige forfriskninger og gode madbuffeter indgår i All Inclusive. Forkæl dig selv med en meget afslappende ferie i år!

Sunflower

Sunflower er et mindre hotel, der ligger lige ved den børnevenlige vestlige strand i Side. Frokosten kan nydes på den hyggelige strandrestaurant. Skulle du blive træt af af sol og badning findes der mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig ud i. Om eftermiddagen er det skønt bare at slappe af ved poolen.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et fint familiehotel, som består af en del mindre bygninger beliggende i en stor frodig have, direkte ved den private sandstrand. I All Inclusive er der foruden mad og drikkevarer inkluderet minigolf, tennis, billard og aerobics. Her er også en vandpark med fire vandrutsjebaner.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive Sentido Trendy Verbena Beach ligger direkte over stranden, og hotellet har et privat strandområde. Der venter en behagelig ferie med flere pools, herunder en med vandrutsjebaner. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter, og for familien er der aktiviteter, sport og underholdning hele dagen.

Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach er et badeparadis for hele familien. Her skal du bare slippe dig løs og kaste dig ud i vandrutsjebanerne og slappe af dagen lang. Du kan også slappe af i en solstol på stranden eller i hotellets fine spa. All Inclusive er inkluderet og der er et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem - her er alle muligheder for at holde en skøn ferie i varmen og i Side.