Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

78 bedømmelser
Meget godt
 
34
Godt
 
26
Middel
 
9
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

27-10-2018

af Hanneallan Otterup, Danmark

Efterårsferie 12 dage

Forventede det trestjernede hotel vi havde booket. Vidste godt at stedet er med masser af eksotiske træer og dejlig atmosfære. Og det er et super skønt sted. Et sted med hygge, eksotiske frugter som mandarin, Pomelo, appelsin, granat æble og meget andet. Lige til at række hånden, plukke og spise. Restaurant med simple gode retter, og fristes man til anden mad, er der masser af restauranter tæt på. Lave priser grundet den lave kurs på Lira. Stranden lige uden for døren er med sand og skønt badevand på 27grader. Poolen er lille og ren. Blev kun brugt af få gæster. Personalet er et helt kapitel for sig selv. De er sjove, søde, smilene, hjælpende, opmærksomme høflige og meget andet. Skønne mennesker. Vi boede i bungalow nr 128, som er en god beliggenhed midt på stien. Vi giver ferien som samlet 5 stjerner og dette på trods af st hotellet er noget slidt, men der er rent. Vi kommer meget gerne igen. Gæsternes alder var fra 30-90 år.

 
10-08-2017

af Christoffer Tho... J Horsens, Danmark

Fantastisk beliggenhed og service

Det ligger lige ned til vandet, så man kan spise imens man ser solnedgangen ud over havet. Maden er god og varieret, værelserne er fine, poolen er ikke den største, men fin og servicen er i top. Bestemt et sted jeg vil anbefale. Man skal dog huske at, der er forskel på 5 stjerner og tre stjerner. Man får hvad man betaler for og Özlem Garden levede bestemt op til mine forventninger og mere end det.

 
26-06-2017

af Niller1234 Valby, Danmark

Dejligt sted fred og ro

Hyggeligt sted, fantastisk beliggenhed, solnedgang hver aften.Hyggelige værelser der ligger ud til en gang hvor der er flotte træer med appelsiner bla. Personalet er meget hjælpsomme og meget venlige, der bliver talt meget tysk, men det er ikke noget problem, der kan også tales engelsk. Maden er god, der er alt hvad der er brug for, måske aldersmæssigt for et lidt mere modent publikum.. Dejligt sted, vi kommer igen i 2018.

 
24-07-2015

af Kathe K

Fantastisk skønt hotel

Vi har været flere gange på Øzlem Garden. Det er et dejligt og roligt hotel med en dejlig beliggenhed tæt på strand og by. Omgivelserne ved hotellet er så smukt og frodigt med blomster og træer. Maden er fantastisk og personalet er også meget søde og hjælpsomme. V i glædef os til september hvor vi igen skal nyde 2 uger på dette skønne sted.

 
02-06-2015

af Thomas S Aalborg, Danmark

Hyggeligt og afslappende direkte ved stranden

Vi, 2 voksne, tilbragte en uge i maj på Hotel Ozlem Garden. Hotellet er et all inklusive hotel med fantastisk buffet med tyrkiske retter og en dejlig hyggelig atmosfære. Hotelpersonalet er imødekommende, professionelle og servicemindede. Eneste minus for os var, at sengene er hårde. Havde de været bedre havde vi givet det 5 stjerner.