Özlem Garden

  • • All Inclusive-hotel
  • • Frodige omgivelser
  • • Nær stranden

Hotel Özlem Garden strækker sig næsten hele vejen ned til havet og strandpromenaden i Side. Ved stranden ligger hotellets restaurant, og langs med frodige stier ligger de lave bygninger med fine dobbeltværelser - perfekt for en afslappende ferie.

FÅ RABAT PÅ REJSER TIL TYRKIET

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Tyrkiet. Gælder for rejser der bookes i perioden 27/5-5/6 2022 og med afrejse i perioden fra 24/6-31/10 2022. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 78 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Özlem Garden ligger i frodige omgivelser ved stranden. På ca. 20 minutter til fods kommer du til Side. I haven ligger lave bungalower med dobbeltværelser. Her hersker fred og ro, og hotellet er perfekt for en afslappende ferie.

Lille poolområde med børnesektion. Solstole, parasoller og poolbar.

Restaurant Ana serverer buffet til morgenmad, frokost og middag. Gratis wifi ved poolen og på restauranten. Tyrkisk bad på hotellet med massage og andre behandlinger mod betaling. Gratis bordtennis, bat og bolde er mod depositum.

Afstanden til stranden varierer afhængig af hvor på området du bor.

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Eftermiddagssnacks og is, kl. 15.00-16.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00
  • Minibar på værelset med gratis vand

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Side

Nar Apart

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, hvor personalet tager sig godt af sine gæster. Ved hotellets poolområde findes både separat børnepool og en pool-/snackbar. Her kan du bestille en let ret og en dejlig drink, mens du nyder det skønne poolområde.

Can Garden Beach

Ved den smukke sandstrand i Side ligger det hyggelige Can Garden Beach. Hotellet er beliggende i Sides arkæologiske område og i den frodige have ligger flere små rester fra en svunden tid. Ved det store poolområde er der en pool med vandrutsjebaner og du bor bekvemt med All Inclusive.

Melas Resort

Dette hotel ligger midt på den skønne sandstrand i Side. Her er en mængde tilbud for både voksne og børn – minigolf, tennis, squash og billard er blot nogle af de mange aktiviteter. Kølige forfriskninger og gode madbuffeter indgår i All Inclusive Ultra. Forkæl dig selv med en meget afslappende ferie i år!

Sunflower

Sunflower er et mindre hotel, der ligger lige ved den børnevenlige vestlige strand i Side. Frokosten kan nydes på den hyggelige strandrestaurant, hvor du også har gratis wifi. Og skulle du blive træt af af sol og badning findes der mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig ud i. Om eftermiddagen er det skønt bare at slappe af ved poolen.

Nar Pension

Nar Pension er et hjemligt lille hotel som drives af en tyrkisk familie. Her bor du i hjertet af det gamle Side nær både restauranter, barer og antikke seværdigheder. Hotellet passer til dig som ønsker at være nær det meste og bo hyggeligt med en lokal følelse.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et fint familiehotel, som består af en del mindre bygninger beliggende i en stor frodig have, direkte ved den private sandstrand. I All Inclusive er der foruden mad og drikkevarer inkluderet minigolf, tennis, billard og aerobics. Her er også en vandpark med fire vandrutsjebaner.