Melas Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Dette hotel ligger midt på den skønne sandstrand i Side. Her er en mængde tilbud for både voksne og børn – minigolf, tennis, squash og billard er blot nogle af de mange aktiviteter. Kølige forfriskninger og gode madbuffeter indgår i All Inclusive. Forkæl dig selv med en meget afslappende ferie i år!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

god atmusfære og venlig betjening
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Melas Resort er et populært hotel midt på den dejlige sandstrand i Side. Ved poolområdet er der en separat pool for børn, og hotellet har også sin egen strand til dejlige dukkert i havet. Solstole, parasoller og poolhåndklæder tilbydes ved både poolen og stranden (kan udskiftes mod betaling). Poolbar.

På hotellets buffetrestaurant kan du både sidde inde og ude. Her er også tre á la carte restauranter; en tyrkisk restaurant, en fiskerestaurant og en med international menu. Alle udendørs restauranter, holder åbent afhængigt af vejret. Har du lyst til noget sødt, kan du besøge konditoriet. For en god drink er der flere barer at vælge imellem.

På Melas Resort er der en række aktiviteter for både voksne og børn. Det tilbyder et gratis fitnessrum, tennis (lys mod betaling), bordtennis, billard, basketball, beachvolley, squash, aerobic og minigolf. Sauna og hammam.

Tre gange om ugen er der diskotek og levende musik. For børn er der en miniklub. Nogle faciliteter deles med nabohotellet Melas Holiday Village. Der er blandt andet et vandland med fire medfølgende vandrutsjebaner. Vandlandet er åbent et par timer om dagen 1/5-31/10, hvis vejret tillader det.

Gratis wifi på hotellet. Bemærk venligst, at der fra elevatoren er trapper op til restauranten, receptionen og poolområdet. Side centrum ligger omkring 2 kilometer væk, og hvis du vil gå, kan du tage promenaden hele vejen dertil. Her er der masser af restauranter, butikker og gamle seværdigheder at opdage.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Sen morgenmad kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Bagværk og søde sager, kl. 11.00-16.00
 • Eftermiddagssnacks, kl. 12.30-16.00
 • Snacks i poolbaren, kl. 13.00-16.00
 • Kaffe og kage, kl. 16.30-17.30
 • Is, kl. 12.00-17.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00. En middag pr. ophold kan nydes på á la carte-restaurant, reservation påkrævet
 • Aften-/natsnacks, kl. 22.00-06.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, døgnet rundt (også på natklubben, som er åben tre dage om ugen)
 • Minibar med daglig påfyldning af sodavand, vand og øl

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til afrejse.

Alle hoteller i Side

Nar Apart

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, hvor personalet tager sig godt af sine gæster. Ved hotellets poolområde findes både separat børnepool og en pool-/snackbar. Her kan du bestille en let ret og en dejlig drink, mens du nyder det skønne poolområde.

Can Garden Beach

Ved den smukke sandstrand i Side ligger det hyggelige Can Garden Beach. Hotellet er beliggende i Sides arkæologiske område og i den frodige have ligger flere små rester fra en svunden tid. Ved det store poolområde er der en pool med vandrutsjebaner og du bor bekvemt med All Inclusive.

Sunflower

Sunflower er et mindre hotel, der ligger lige ved den børnevenlige vestlige strand i Side. Frokosten kan nydes på den hyggelige strandrestaurant. Skulle du blive træt af af sol og badning findes der mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig ud i. Om eftermiddagen er det skønt bare at slappe af ved poolen.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et fint familiehotel, som består af en del mindre bygninger beliggende i en stor frodig have, direkte ved den private sandstrand. I All Inclusive er der foruden mad og drikkevarer inkluderet minigolf, tennis, billard og aerobics. Her er også en vandpark med fire vandrutsjebaner.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive Sentido Trendy Verbena Beach ligger direkte over stranden, og hotellet har et privat strandområde. Der venter en behagelig ferie med flere pools, herunder en med vandrutsjebaner. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter, og for familien er der aktiviteter, sport og underholdning hele dagen.

Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel er et stort og stilfuldt hotel med tinder og tårne, lige udenfor Side. Hotellet har en privat del af stranden, hvor solstole og parasoller er inkluderet. Her er masser at lave for hele familien med børneklubber, forskellige træningspas og adgang til sjove vandrutsjebaner. Hvis du ikke vil lave noget, kan du bare slappe af i nabohotellets spa og bare tage dagen som den kommer.

Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach er et badeparadis for hele familien. Her skal du bare slippe dig løs og kaste dig ud i vandrutsjebanerne og slappe af dagen lang. Du kan også slappe af i en solstol på stranden eller i hotellets fine spa. All Inclusive er inkluderet og der er et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem - her er alle muligheder for at holde en skøn ferie i varmen og i Side.