2-etagers suiter

Suiter i to etager med opholdsrum med åben planløsning mellem etagerne. På nederste plan findes et opholdsrum med mulighed for ekstra opredning i sovesofa samt et badeværelse. En trappe op findes en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med to soveværelser og et opholdsrum. Dobbeltseng og to enkeltsenge. I opholdsrummet findes sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter med et soveværelse og et opholdsrum med skydedør mellem værelserne. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Standard-værelser

Standard-værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.