Rejser til Cesme

Cesme:

  • • Smuk og naturskøn
  • • Vestkystens bedste strande
  • • OBS! Du rejser til Çesme på egen hånd

Kombinér sandstrand med storby og oplev den dejlige kystby Cesme på Tyrkiets vestkyst. Oplev gamle seværdigheder, god underholdning, en luksuriøs lystbådehavn og den palmekantede strandpromenade med mange restauranter.Fakta om Cesme

Valuta

Tyrkiske Lira.

Strande

En strand midt i byen, tæt på andre strande med bus eller lejebil.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 12°c
mar 14°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 21°c
nov 17°c
dec 13°c

Andre rejsemål Tyrkiet

Bodrum

Denne lille halvø, som er et populært rejsemål, ligger på Tyrkiets vestkyst. Her veksles mellem små havne med fiskerbåde, med luksushavne med store sejlbåde. Strandene omkring halvøen er fine og nogle er børnevenlige og lavvandede.

Marmaris & Içmeler

Marmaris og Içmeler er to af Tyrkiets mest populære feriesteder, der ligger på sydvestkysten. I Marmaris marina, som er Tyrkiets største, ligger tusindvis af både for anker i det krystalklare vand. Marmaris og Içmeler er solsikre med store sandstrande, små bugter og øer. Underholdningen er tempofyldt i Marmaris og lidt roligere i Içmeler. I Marmaris er den gamle bydel og havnepromenaden samlingssteder for både lokale og turister. Hvis du sætte tjek-tegn ved to lande under dit besøg i Tyrkiet, kan vi anbefale at tage en dagstur over til Rhodos by.

Istanbul

Istanbul er blevet et populært rejsemål for storbyferien. I Istanbul vil du opleve en blanding af både europæisk og asiatisk kultur, som du ikke finder noget andet sted. Her kan du beundre den Blå Moské og de underjordiske gamle cisterner. Gå i James Bonds fodspor, som flere gange er filmet i byen, senest til ”Skyfall”. Shop løs i Grand Bazaar og nap en kaffepause på en af byens mange gadecaféer.

Side

I Side venter en charmerende ferie i pittoreske omgivelser. Her er ruiner og kulturelle seværdigheder i den gamle bydel kan du gå rundt mellem charmerende stenhuse, butikker, barer og restauranter. På ferie i Side kan du nemt kombinere sol og badeture ved de lange sandstrande, med spændende udflugter til steder der minder om en svunden tid.

Alanya

Populære Alanya er sydkystens største turistby, hvor sol- og badeferien kombineres med pulsen fra bylivet. Her finder du lange strande, god shopping, et hektisk natteliv og lækker mad. Hvis du vil forkæle dig selv på ferien, er her et stort udbud af hamam, frisører og skønhedssaloner. I Alanya bestemmer du selv, hvor afslappende eller aktiv din ferie skal være.