Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotel for dig, der elsker afslapning og at ligge ved poolen og dase. Hotellet har tre pools, hvoraf den ene er en børnepool med vandrutsjebane. All Inclusive er inkluderet, så maden skal du ikke tænke over. Du kan vælge at bo på et værelse eller i en lejlighed. Hvis du vil ud og svinge træbenet, så er Bodrum kendt for sit natteliv.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 120 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Summer Garden ligger kun få skridt fra stranden i Bitez, som byder på en bred vifte af vandsport. Hotellet har to poolområder. Et poolområde med to pools, en kun for voksne, samt en separat børnepool med en lille vandrutsjebane. Det andet poolområde har en pool med vandrutsjebaner til voksne og lidt større børn. Solsenge og parasoller ved pools og solstole på hoteldelen af stranden under hotellet er inkluderet. Pool bar.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag, og poolbaren serverer drinks og lettere anretninger.

Hotellets spa omfatter sauna og hammam samt forskellige behandlinger - alt sammen mod betaling. Bordtennis og billard mod betaling. Legeplads. Hotellets team sørger for underholdning såsom bingo, aftenunderholdning, karaoke og levende musik. Reception med gratis deponering. Gratis wifi i receptionen og ved poolområdet. Hotellet består af 14 to-etagers bygninger. Ingen elevator.

Hotellet ligger 1 kilometer fra centrum af Bitez, 2 kilometer fra Gümbet og 6 kilometer fra Bodrum. Dolmuş ligger lige uden for hotellet. Hvis du ønsker at se et af verdens syv vidundere, så ligger Mausoleet i Halikarnassos i Bodrum. En bustur væk ligger den antikke ruinby Efesos.

Måltider

Dobbeltværelser og familie-værelser
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

1- og 2-værelses lejligheder

  • Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive mod tillæg inkluderer:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00.
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00.
  • Middagsbuffet, kl. 19.30-21.30.
  • Eftermiddagskaffe, kl. 17.00-18.00.
  • Ubegrænset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinks, kl. 11.00-23.00.

Bemærk at der kan forekomme ændringer. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

En trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Alle hoteller i Bodrum

Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun - et All Inclusive hotel i Bodrum med en fantastisk familieatmosfære. Her er et stort poolområde til afslappende dage i solen, og der er kun en kort gåtur til stranden. For dem, der har lyst, er der også en hotelbus til stranden et par gange om dagen.

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotel, hvor hele familien kan hygge sig. Her finder du flere pools, vandrutsjebaner til både store og små og en perfekt beliggenhed, kun få minutters gang fra stranden. En kort gåtur væk venter restauranter, barer og shopping. Du kan også tage ud og opleve Bodrums berømte vindmøller en eftermiddag.

Salmakis Resort & Spa

Hotel Salmakis Resort & Spa ligger lige ved stranden i Bodrum. Det er et fantastisk beliggende hotel med masser af aktiviteter. Halvpension er inkluderet i prisen, men All Inclusive kan tilkøbes. Hotellet har sin egen spa, hvor du kan forkæle dig selv med skønne behandlinger.

Parkim Ayaz

Leder du efter et hotel tæt på stranden i nærheden af det populære Bodrum i Tyrkiet? Så er dette måske din næste feriedestination. Hotellet ligger ved sandstranden i Gümbet og har flere pools, mange aktiviteter og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Siesta Beach

Siesta Beach Hotel ligger i udkanten af Gümbet, ca. 1,5 km fra Bodrum, meget tæt på stranden. Hotellet består af flere mindre bygninger i en dejlig have. I den anden ende af stranden er der en pool og en hyggelig poolbar, hvor man kan slappe af.